Foretrukne morgenkvalme retsmidler?

Efter at have erkendt, at “morgensygdom” er et stumt navn for en tilstand, der efterlader gravide kvinder, der kaster sig i toilettets vask eller bag tankstationer i løbet af en hvilken som helst time på dagen, lad os tale om at kæmpe for det.

Jeg holdt en pakke med stærk pebermynt tyggegummi med mig hele tiden og spiste hver anden time, typisk korn, indtil de første 14 uger af denne tredje graviditet var forbi. Mellem lur og konstant snacking følte jeg mig som et lille barn. Jeg kastede stadig et dusin gange. Ja, jeg tællede!

Min bedste første trimester -ven svigtede kun mig en gang

Jeg spurgte Twitter -samfundet (Twitterverse, jeg tror, ​​vi gerne vil blive kaldt) for deres foretrukne retsmidler til de kvalmende første trimester -følelser og fik en knebling af gode svar. Efter nok sagde folk saltiner og ingefær ale til at gøre mig til barf, jeg fik et par smarte svar. Undskyld folkens. Er Puke -vittigheder sjove eller ikke rigtig?

Søde ting til kamp morgenkvalme

Mmartin4688: Sug på Skittles !!!

Just_ough: Vanillais

Gazerella: Smoothies fik mig igennem det!

Nholtwick: McDonalds Regular Coke. Seriøst fungerer !!

Teondra: Jeg fandt, at sød sugende slik og frugtsaft, ting med sukker hjalp med at lette kvalme.

Themobilemama: Jolly Ranchers hjalp mig med at komme igennem arbejdsdagen

Tirsdaggirl: Alt, hvad der fungerede for mig under min sidste graviditet, var svensk fisk.

Skadenboard: Min favorit sugede på Gatorade Ice Cubes. Preggie Pops er også gode.

Erinlong: Koldt, sprudlende koks. Dr sagde, at jeg sikkert kunne have et par om dagen! Og tyggegummi!

Louandbunny: Spis et par cookies, før du endda kommer ud af sengen! Arbejder en godbid! ?

Missy Martins betroede ven

Salt og usædvanlige ting til bekæmpelse

Susan: Salt og eddike kartoffelchips tog sig helt af mig. Jeg spiste en håndfuld efter hvert måltid. inklusive morgenmad. (Eeew.)

Susan Wagners gamle ven

Flere tip, tricks og ulige fødevarer at undgå at kaste

LEONORA: Bliv ikke sulten, bliv ikke fuld. [Heather Note: Bedste forslag nogensinde]

CourtKlingbeil: Jeg tog alt! Dramamin 2 Zofran. Var syg af 6 uger til slutningen? Medicin er det helt værd, hvis du har brug for det til at fungere.

Madatmama: Havbånd. Det var det eneste, der fungerede.

Wendy: Citrus hjalp mig – limonade, marmelade, citrondråber.

At være frafunmama: Amen til citrus. Frozen Lemonade var også på min korte liste over OK Foods & 7-11 hotdogs (jeg ville vælge at glemme dem!)

Lavenderpoet: Har noget ved siden af ​​sengen, så du kan få et par bid, før du rejser sig. Korn eller saltiner.

Jennathornton3: Ingefær ale, saltiner, koks eller noget sprudlende … kolde ting, citron og selvfølgelig god ol phenergan

Debutots_Jen: Yuck, mind mig ikke. Hvad med: Prøv at sove gennem de forfærdelige 12 uger. Faktisk hjalp akupunktur virkelig med min 3.

DEACASEBEER: Tag dine prenatal vitaminer om natten og pebermynte -te fra Starbucks. Det var det, der hjalp mig. ?

TheWarriormom: Jeg havde 5 fuldtidsgraviditeter. Te m/ rå ingefær rod & stærk pebermynte tyggegummi hjalp meget.

LeeLeepitts: Jeg anden pebermynte tyggegummi. Også mac og ost. Det var alt, hvad jeg kunne mave i cirka 3 uger.

Beingthefunmama: My Cure: Eggs W Salsa. De var 1 af de få ting, jeg kunne styre (endte på Zofran for kvalme). Protein gjorde enorm diff.

Mkmaines: Zofran!

Babybumpbeyond: Det, der fungerede bedst for mig, var aldrig at lade min mave være tomme masser af sunde snacks! For mig at spise almindelige/kedelige fødevarer forværret morgensyge værre! (hvilket gør det 10x sværere, når du er #glutenfree & gravid)

MayberryMom: Acupressure armbånd (Sea Bands)

Caglove: Krystalliseret ingefær slik, sodakrakkere på natbordet og tålmodigheden. held og lykke!

PamperedChef_: Alt med pebermynte eller ingefær, som Canada Dry Ginger Ale hjalp med at lindre kvalmen. Jeg drak masser af mynte -te.

Jolenemarie: Soda -kiks, i sengen, før de stiger!

Cookiecreambaby: Jeg tog ingefær supplement kapsler om morgenen og spiste derefter saltiner med hindbær ingefær ale.

iamti2ger: Dybe åndedrætsøvelser og chokolade lol [Heather Bemærk: Desværre har jeg undgået chokolade, fordi jeg ikke ønsker at udvikle en aversion. Chokoladekage er dog stadig fin]

MISSYMUZZ: Jeg har en velsmagende korn leveret til mig i sengen, det fungerer en godbid hæver blodsukkerne nok og giver mig lidt energi. Også en lille snack, når du vælger din før Dawn 4AM Pee fungerer vidundere.

Så hvad, hvis noget fungerede for dig?

PS Jeg lærte, at du faktisk kan abonnere på korn fra Amazon og andre fødevarer for at levere visse mængder månedligt (få en 6-pack hver måned og det er en aftale). Hvis du gennemgår det som jeg var, er det en værdifuld mulighed.

+++
Dette indlæg var helt ikke sponsoreret, men hvis du klikker igennem til Amazon -linkene, får vi muligvis et par cent. Tak og føl dig bedre!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *