Sådan rengøres spædbarnslegetøj + risikofri rengøringsprodukter!

Spekulerer du på nøjagtigt, hvordan man renser spædbarnslegetøj? Vi gennemgår vores topideer nedenfor!

Babyer satte legetøj op af deres ansigter, i deres mund, såvel som op i deres næser, så det er utroligt afgørende at holde dem rene! Du skal rengøre legetøj Basis er syge.

5 ideer om nøjagtigt hvordan man renser spædbarnslegetøj

Plastlegetøj

Metode 1: Brug opvaskemaskinen
Tag den enkle sti, hvis du kan! For bit legetøj, der ikke har nogen batterier, vil jeg foreslå bare at lægge dem i opvaskemaskinen. Du kan bare tilføje et par dråber måltidsæbe samt køre en hurtig cyklus med varmt vand.

Metode 2: Ved hånden
For større legetøj, silikone legetøj såvel som legetøj med batterirum, vil du kræve at rengøre dem for hånd. En grundlæggende aftørring med en desinficerende aftørring vil gøre rutinemæssigt, men hvis du ønsker at gøre en dybere ren overholdelse af trinnene nedenfor.

Fjern enhver type batterier. Skyl dit babys legetøj med sæbevand i vasken op, indtil vandet løber for at rengøre dem. Fyld en 1-gallon spand med vand (du kan opdage disse i hardwarebutikker utroligt overkommelige såvel som de vil fås til at være nyttige til rengøring af mange ting med den nøjagtige samme metode!) Såvel som 2 spsk blegemiddel.

Lad legetøjet sidde i indstillingen Blegemiddel i et par minutter såvel som derefter indstille dem til lufttørre. Dette andet trin gør desinfektionen!

Plys såvel som materialelegetøj

Du vil absolut kræve at forstå nøjagtigt, hvordan du renser plys såvel som materialelegetøj, især hvis dit spædbarn bliver forbundet med Mr. Bunny eller Teddy såvel som ikke kan sove uden ham.

Kontroller legetøjets etiket for vaskeinstruktioner. Heldigvis kan du normalt bare smide disse legetøj i vaskeriet med spædbørnsopvaskemiddel. De kommer ud og ser så godt ud som nye (i det mindste i det allerførste år eller deromkring)!

Hvis legetøjet bliver brugt ned eller virker skrøbeligt, ville jeg blive med hængende tørring. Hvad angår nyere legetøj, kan de kastes ideelt i tørretumbleren. Det hjælper ligeledes med at kaste nogle tennisfærer sammen med det overdådige legetøj for at holde den indre fyldning fluffet op rundt.

Badelegetøj

Badlegetøj er berygtede for at have bakterier. Faktisk skal du virkelig sørge for at skylle såvel som at tørre dem ud efter hvert bad. Sørg for, at vandet helt drænes ud af dem os ekstremt vigtigt.

For en dybere ren, skal du overholde Gallon Bucket -teknikken ovenfra.

Trælegetøj

Trælegetøj er absolut et af de vanskeligere spædbarnsprodukter at rengøre. Du ønsker ikke at suge eller dyppe dem, da det kan fordreje træet. Tør dem i stedet ned med en desinficerende aftørring på rutinemæssigt.

Tjek videoen herunder for meget flere ideer og teknikker til nøjagtigt, hvordan man rengør legetøj og nøjagtigt hvordan man laver en DIY -renere!

Sikre rengøringsmidler til at bruge på dit legetøj

Det er klart, at du ønsker, at hvad i dit hus skal være rent såvel som desinficeret, men når der er et spædbarn omkring dig, ønsker det også at bruge risikofri ikke-toksiske produkter. Lige her er et par af vores foretrukne sæber, klude samt vaskemidler til at hjælpe dig med at rengøre dit babys legetøj.

Babyganics skummåltid og flaske sæbe

Babyganics er et fremtrædende brand, der fremstiller risikofri produkter til babyer. Denne skummåltidssæbe kan bruges til at rengøre dine flasker ud over retter såvel som legetøj. Det er plantebaseret, gratis af toksiner såvel som er blevet evalueret af både børnelæger såvel som hudlæger. Køb her!

Elysium premium naturlig spædbarn flaske flydende måltid sæbe

Elysium er en mere sæbe, der kan bruges til at rense dit babys legetøj. Det er antibakterielt såvel som organisk, ud over at være helt gratis af parabener, alkohol, ftalater samt sulfater ligesom de andre sæber på denne liste. Denne sæbe er ligeledes vegansk, hvis vi har nogen form for mamas til rådighed, der prøver at finde det! Tjek det ud.

Hej bælge overfladevetter

Du kræver alle typer aftørrer med bit i huset! Disse hey der Bello Surface Wipes er bedst til at tørre både enorme såvel som små legetøj. Du kan ligeledes bruge dem på dine tællere, høje stol, biler og lastbilsæder samt mere. De har ikke nogen form for syntetiske farvestoffer eller dufte såvel som er lavet af plantebaseret klud. Undersøg alle Hey der Bellos bemærkelsesværdige produkter her!

Dreft Multi-Surface All-Purpose Gentle Cleaning Wipes

Dreft gør ligeledes fremragende rengøringsservietter, der er risikofri at bruge omkring bit. Disse er meget ens som Clorox gratis såvel som klare, men de er ikke duftfri. De har en blid, let duft. Køb her!

Babyganics 3x spædbørnsvaskeri detergent

Hvad angår spædbarnets legetøj, vil du smide i vaskeriet, Babyganics 3x spædbarnsvaskeri detErgent fungerer fremragende til at rense dem! Det er duftfrit såvel som formuleret fra plante-afledte ingredienser. Det er absolut risikofri for din baby, ikke-allergenisk, såvel som er blevet evalueret af hudlæger. Imidlertid har det stadig stor pletbekæmpelseskraft! Få fat i din her.

Ærlig spædbarnsvaskeri duftfrit

Den oprigtige forretning er ligeledes en fremragende duftfri vaskeri, som du kan bruge til at rengøre legetøj i din vaskemaskine. Ligesom babyganik er det hypoallergenisk såvel som fremstillet af plante-afledte ingredienser, mens den stadig leverer pletbekæmpelseskraft. Tjek det ud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan desinficerer du spædbarnslegetøj?

Tag den enkle sti, hvis du kan! For bit legetøj, der ikke har nogen batterier, vil jeg foreslå bare at lægge dem i opvaskemaskinen. Et andet valg er at fylde en 1-gallon spand med vand såvel som 2 spsk blegemiddel. Lad legetøjet sidde i indstillingen Blegemiddel i et par minutter såvel som derefter indstille dem til lufttørre.

Kan jeg bruge Lysol -servietter på spædbarnslegetøj?

Du kan bruge Lysol -servietter, men jeg kan godt lide at bruge Hey der Bello Surface Wipes, da de er lavet, især til at være unge.

Er det risikofri at rengøre spædbarnslegetøj med alkohol?

Det er risikofri at bruge gnidning af alkohol til at rengøre spædbarnslegetøj. Brug et en-til-en-forhold mellem gnidning af alkohol såvel som vand til at suge dem ind. Når de er gennemvædet, skal du skylle legetøjet godt.

Du kan også lide:

Hvor meget mælk har mit spædbarn brug for? En guide til år 1!

De fineste ændringspuder til at hjælpe med at rengøre disse yndig Tushies

Hvordan man laver et mælkebørnsbad + alle fordelene

Pin til senere rengøring af legetøj!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *