3-minutters træk for at få dig i form

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Helt dig: Fitness

3-minutters bevægelser for at få dig i form

Af Denise Foley for helt dig

Forsøger du ikke at fortælle Valeri Orsoni, at du ikke har tid til at træne. Den fysiske fitnesscoach, skaberen af ​​lebootcamp, såvel som forfatter af Le Personal Coach: En fransk fitnessinstruktører lette tricks til at komme i form såvel som slank uden gymnastiksalen, vil fortælle dig godt – såvel som i en fransk accent – det Du er fuld af det.

”En forskningsundersøgelse, der kom ud i 2011, viste, at kardiovaskulære mennesker, der er aktive hele tiden-som tager trappen i stedet for elevatoren såvel som at gå for at se deres associerede i slutningen af ​​hallen i stedet for at e-maile-har hjerter Det er i meget bedre form, ”påpeger hun. ”Der er masser af mennesker, der går til Fitness Center to gange om ugen såvel som sofa -kartofler resten af ​​ugen.”

Med andre ord, tænk på dit liv et stort motionscenter. Orsoni foreslår at snige sig i et par fantastiske toningsøvelser, mens du laver andre ting, som disse:

Mens du fylder din tank: prøv tankstationens trappe-stepper. ”Når jeg fylder min tank op, sidder jeg ikke på min røv i bilen,” siger Orsoni. ”Jeg træder op såvel som ned på øen. Jeg havde min far med mig en dag så godt som han gjorde narr af mig, men jeg gjorde omkring 800 trin. Det kan virke som intet, men som nogen, der er tonet, kan jeg fortælle dig, at jeg følte det! ”

Mens du sidder ved dit skrivebord: Få din røv i gear såvel som at forhindre, hvad der bruges til at blive kaldt “sekretærspredning.” ”Når du er i telefonen, skal du kontrakt samt frigive dine glutes direkte,” rådgiver Orsoni. Du kan gøre denne flytning, mens du sidder eller står.

Relateret tabe sig hurtigere ved at opdage tid til at træne af Kathryn Martyn Smith M.NLP

Mens hun står ved køkkenområdet Sink: “Sug din mavesno, når du vasker opvasken,” anbefaler hun. Du kan ligeledes gøre pushups-eller være meget mere præcis, push-aways. Læg dine hænder på tælleren om skulderbredde fra hinanden, tag et par trin tilbage og skub væk. Du vil føle dette i dine skuldre såvel som overarme.

Mens der tømmes opvaskemaskinen: Bøj ikke over – Squat, States Orsoni. Med dine knæ såvel som fødder rettet udenfor i stedet for fremad, squat langsomt ned i Plie-stil for at eliminere plader såvel som redskaber samt langsomt øges op. Denne øvelse sparer din ryg såvel som vidundere for dine boller.

Mens du børster dine tænder: Forbed din balance. Løft det bedste ben, mens du renser den ene side af din mund i 60 sekunder, såvel som derefter løft til venstre, mens du renser den anden side i endnu 60 sekunder.

Ligesom dette indlæg? Kommentar nedenfor eller link til os @Completely_you
er helt, du er “nyheder, du kan bruge” blogger. Hun er en professionel sundheds- og wellness-forfatter, den tidligere stedfortræder redaktør såvel som redaktør hos Big of Prevention, samt medforfatter til fire bøger om kvinders sundhed og velvære samt forældre.

Link til dette indlæg: 3 minutters bevægelser for at få dig i form

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *