Hvordan jeg bestilte briller uden at forlade hjemmet

Denne udgivelse indeholder tilknyttede links.

At få nye briller er en af ​​mine største  triumfer af sommeren.â

 Det kan måske støj mindre, men jeg har brugt dem, du ser til venstre, så længe det tog at dyrke disse smell al metoden ned til mine skuldre, såvel som derefter gå tilbage til at have dem igen.

45 minutter efter et øjenlægebesøg havde jeg en ny recept i min hånd. Hvad nu?

Det er svært at shoppe til briller. Jeg kan godt lide at have min hendes husbond eller min mor med mig til meninger. Jeg kan ikke lide at have børn med mig for at sikre, at jeg kan fokusere. Så hvornår kan det ske?

Det er også så svært at se mig selv i spejlet i brillernes butik, da jeg har taget mine briller af for at prøve prøverne. Så nu er jeg bare sløret.

Jeg besluttede at prøve Warby Parker, på Internet Glasses -butikken, der vil sende dig fem par rammer for at prøve – gratis. Alle rammer var ret priser til $ 95 (for ikke-progressiv) såvel som generelt inline med min stil. Så godt som det var sjovt!

Jeg studerede omhyggeligt, notationerne inde i mine nuværende rammer for at forstå, hvilken størrelse af briller i form min aftale med (jeg har en ekstremt lille aftale med såvel som en bred bro af min næse). Jeg inspicerede størrelserne på de briller, jeg kunne lide på webstedet. Jeg opdagede, at det var meget lettere at dedikere til fem par end at tage den endelige beslutning om noget at bære på min aftale med hver eneste dag i de næste to år.

Jeg bestilte fem par i form af regningen.

Min “Home Try on” -boks vises om et par dage.

Som motiveret af Warby Parker producerede jeg et mini -modeshow samt offentliggjorde et billede på Instagram af mig selv ved hjælp af hvert par rammer.

Mellem mine venners udtalelser såvel som min mands afstemning valgte jeg “Verne” i farven “Beach Glass”, som er i indstilling nr. 3 ovenfor.

Senere, da jeg inspicerede min Instagram -konto, var jeg lidt begejstret over, at Warby Parker -kontoen havde kommenteret, at Verne antydede.

Jeg vendte tilbageâ alle fem rammer – overhovedet ingen indsats – lad bare kassen være udenfor til USPS – såvel som gik på internettet for at placere min ordre med den rigtige recept.

Med andre ord, dette er to separate transaktioner, så hvis ingen af ​​de rammer, du prøvede i House Fit You, kan du shoppe et andet sted eller prøve alt igen.

Transmission af en recept inkluderer at tage et billede af den slip, du har fra lægen, samt uploade det. Derefter bruger du dit webcam såvel som en app, der er udviklet til Warby Parker -webstedet for at bestemme din elevafstand for at sikre, at linserne er udformet rigtigt til din øjenafstand.

Et par dage senere viste mine briller såvel som i form mig perfekt. Nu vil jeg bestille sunnier fra dem!

Bemærk: Alle meninger er mine egne så godt, som jeg købte mine egne briller. Hvis du klikker på et af ovennævnte tilknyttede links, tjener jeg muligvis penge til disse solbriller.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *