10 Benskedelige fødselsdagsfejringskoncepter

Vi har en god ven, der var klar til at ansætte en gourmet madbil til at imødekomme sit barns fødselsdagsfest, da hun fandt sted for at snuble over min billigere tredje fødselsdagspost. Stacey erklærede, at jeg fuldstændigt stressede fødselsdagsfejringsforholdet for hende.

Donuts er en billig såvel som sjov fødselsdagsdessert

”Jeg var ved at placere en ordre på $ 350+ med en regional Taqueria, da jeg checkede ud af Heather’s post, såvel som havde et A-ha-øjeblik. Jeg gik til Safeway såvel som endte med at koster $ 25 på sandwich i stedet. ”

Hvis det er sandt, vinder jeg på denne blogging ting.

Jeg vil hjælpe dig med at spare penge ved at opdage fra mine fejl (og succeser). Fokuser på, hvad dit barn virkelig ønsker på hendes specielle dag for at være innovativ, hvor det tæller.

Gjort forkert, fødselsdagsfester er udmattende, dyre såvel som stressende for forældrene bag dem. Været der gjort det. Lige her er et uddrag fra mine ti tip til at forhindre dig i at føle dig brød såvel som udbrændt efter den næste Kidlet bliver et ciffer ældre:

1. Undgå festen direkte. Ville dit barn være lykkeligere med at fejre med en speciel film, pinball eller minigolftrejse med en eller to venner? I så fald er der ikke noget krav om at kaste en fest. Stik et stearinlys i en iskegle samt lad ham gøre et ønske bagefter. Til min ældste søns 8 -års fødselsdag bragte vi hans to fineste knopper til en pinball -arkade såvel som derefter for is -sundaes. Udført såvel som gjort.

4. Vælg et gratis sted. Nogle super sjove fester kan afholdes i en baghave eller offentlig park. I årenes løb har jeg opdaget, at det understreger mig mere at have en masse mennesker derhjemme end at bære et par forsyninger til parken såvel som squat til et bord. Vælg, hvis du foretrækker bekvemmeligheden af ​​den ene frem for den anden.

6. Rutine fejringen mellem måltider. Endnu meget bedre end et lavmælt måltid er en fest, der afholdes, når der ikke forventes mad. 14:00 til 16:00 er perfekt timing til at servere sunde snacks før en fødselsdagsdessert. Kolourful Baloons

9. Udskift fødselsdagskagen. Hvad med et tårn med donuts eller en bakke med hjemmelavede cupcakes i stedet for en enorm kage? Pyntende cupcakes kan ligeledes fordobles som en aktivitet!

{Læs hele publicering strømline dit barns næste fødselsdagsfest for at spare penge såvel som stress på jeanchatzky.com}

Hvis du tror, ​​at det at spare penge på en fødselsdagsfejring virkelig kan være sjovere for alle, skal du dele dine fineste tip i kommentarerne!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *