Sterilisering af spædbørnsflasker [Top 5 Finest Bottle Sterilizers!]

En flaske sterilisator kan virke som en meningsløs gave at tilføje til et spædbarnsbruseregister, men nyfødte kan absolut drage fordel af at bruge en flaske sterilisator. De gør det meget lettere at desinficere flasker, flaske brystvorter, legetøj såvel som alt, hvad spædbarnet måtte lægge i deres mund. Hjemmebakterier såvel som dem fra folk omkring spædbarnet kan være skadelige for at bit dem med svagere immunsystemer. Dette gælder især for premature babyer, spædbørn mindre end 3 måneder gamle eller spædbørn, der for nylig har været syge.

De fineste flaske -sterilisatorer bruger tung damp til behandling af spædbarnsartikler. Nogle husstande vælger at bruge opvaskemaskinen, mikrobølgeovnen eller varmt sæbevand til at rengøre genstande. Imidlertid vil anvendelse af en sterilisator dræbe bakterier samt beholde uanset risikofri for nyfødte.

Grundlæggende om flaske sterilisator

Der er forskel mellem en ren flaske såvel som en steriliseret flaske. Det er vigtigt at forstå dette for at sikre, at du kan gøre den ideelle mulighed for dig såvel som din familie!

Hvorfor vælge en sterilisator frem for andre metoder?

Brug af varmt sæbevand kan rengøre flasker, men det er ikke en garanteret metode til at dræbe bakterier såvel som bakterier.

Opvaskemaskinen er endnu en alternativ, da den bruger varmere vand i længere tid til at rengøre flasker. Husk, det er heller ikke garanteret at dræbe alle bakterier, som spædbarnet kan opdage hårdt at kæmpe for. Uden en flaske sterilisator kan du stadig sterilisere flasker ved at sætte dem i kogende vand i fem minutter. En mere teknik er at bruge opvaskemaskinen, hvis den har en saniteringscyklus.

Jeg tror virkelig, det er meget mere praktisk at bruge en flaske sterilisator end at køre opvaskemaskinen eller bruge en gryde med vand. En flaske sterilisator er en bordplade -gadget, som du placerer flasker, flaskedele, napp såvel som andre små produkter inde. Du kan endda lægge dine brystpumpe -dele i sterilisatoren! Så kører du bare cyklussen, der behandler produkterne med tunge damp, der dræber alle bakterier såvel som bakterier.

Typer af flaske sterilisatorer

De fleste flaske -sterilisatorer bruger elektrisk tung damp til at desinficere, men der er ligeledes mikrobølgeovnstung dampsterilisatorer, som du kan bruge i mikrobølgeovnen. Den sidste type flaske sterilisator bruger UV -lys, der bruger lys til at dræbe bakterier, ligesom de bruger på hospitaler såvel som tandlæge kontorer. Denne teknik er fremragende, da det reducerer det rod, som sterilisatorer kan skabe.

Der er en række flaske sterilisatorer på markedet, hvilket kan gøre det svært at vælge. Når du vælger din sterilisator, skal som butikker eller et grundlæggende system, der passer ind i mikrobølgeovnen, når du kræver ting, der rengøres.

Bedste 5 flaske sterilisatorer

Elektriske sterilisatorer

1: Papablic spædbarn flaske elektrisk tung dampsterilisator såvel som tørretumbler

Dette er en fremragende alt-i-en-flaske-sterilisator, da den steriliserer med højt opvarmet damp, tørrer dine genstande såvel som er en fremragende rektangulær størrelse til at holde rene flasker holdt i ideel på tælleren. Det er ligeledes et fremragende produkt til husholdninger med en nyfødt, da det kan sterilisere brystpumpeartikler, flaskestykker samt napp, næsten som en lille opvaskemaskine til dine spædbarnsartikler. Ud over disse fremragende funktioner har det ligeledes en urskive med grundlæggende indstillinger. Der er ikke noget ægte krav til instruktioner, bare placering af dine produkter i, indstil det såvel som at gå rundt på din dag.

2: Gourmia Jr. Spædbarn flaske sanitizer samt flaskevarmer

Elektriske sterilisatorer er ligeledes en fantastisk mulighed, da de ofte har meget mere end en funktion. Som i den forrige elektriske sterilisator, der tørrede produkterne ud over rengøring, har denne sterilisator ligeledes en flaskevarmer. Sterilisatorrummet kan indeholde 6 flasker på én gang eller fire flasker med tilbehørsbakken til legetøj såvel som napp. Flaskens varmere har en række funktioner, der skal varmes langsomt eller hurtigt, såvel som med hvad som helst i et system, det sparer modrummet. Dette er en fremragende rundt om flaske sterilisator siden af ​​dens design, funktion såvel som kvalitet.

Mikrobølger sterilisatorer

3: Philips Avent Microwave Heavy Steam Sterilizer

Mikrobølge -sterilisatorer er et godt valg til noget grundlæggende såvel som simpelt at bruge uden at have brug for et separat apparat. De har alle et lignende design, en fjern kuppel med en bakke til at holde flaskerne såvel som vandet. Dette af Philips har fire flasker på én gang, enten almindelig hals eller stor hals. Produkter kan steriliseres på så lidt som to minutter såvel som tænkes på sterile i så meget som 24 timer, hvis du ikke åbner låget efter sterilisering. Husholdninger bruger ofte dette som et hurtigt rejsevalg til sterilisering på farten.

4: Dr. Browns tunge damp sterilisererr

En anden fremragende mikrobølge -sterilisator er dette af Dr. Brown. Det har en grundlæggende stil såvel som passer til fire Dr. Brown -flasker, men er kompatible med andre mærker. Bakken damper flaskerne såvel som ligeledes er gavnlige for små genstande som napp. Denne bestemte sterilisator inkluderer et sæt plaststænger såvel som en solid, enkel, mikrobølgeovn. Mikrobølge-sterilisatorer er ligeledes en stor nybegynder-sterilisator, da deres omkostningspunkt såvel som stil gør det enkelt at navigere i flaske-sterilisering for førstegangsforældre.

UV -sterilisatorer

5: WABI spædbarns berøringspanelfunktion UV -sterilisator såvel som tørretumbler

UV-flaske-sterilisatorer er lidt dyrere, da de er meget mere avancerede end de tunge dampsterilisatorer på denne liste. Den mest foreslåede UV -sterilisator er dette af Wabi Baby. Systemets steriliserer, tørrer såvel som butikker flasker, hvilket er fremragende til tællerområde samt at holde styr på, hvilke flasker der er vasket såvel som er forberedt til brug. Den grundlæggende firkantede stil såvel som berøringsskærmsknapper giver dette et futuristisk look. Valg af en UV -sterilisator kan være et godt valg for husstanden generelt, da dette system kan bruges til at sterilisere ganske meget, hvilket gør det gavnligt ud over flasker at rengøre kopper, legetøj såvel som endda gadgets som mobiltelefoner.

Andre artikler, du vil nyde:

Hindmilk såvel som Foremilk … er der en afgørende forskel?

Varm det op mor! [En hurtig guide] til den allerbedste flaskevarmer for babyer!

Bedste formel for gassy spædbørn [5 mave beroligende muligheder!]

Har bekymringer for sterilisering af spædbørnsflasker eller enhver form for andre spædbørns bekymringer føles gratis at efterlade dem i kommentarerne.

Pin til senere: Sterilisering af spædbarnflasker [Top 5 fineste flaske sterilisatorer!]

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *