Stem på os i Top 25 Health & Wellness Mommies – 2012

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

I over fem år har det sunde Mommies -magasin arbejdet hårdt for at bringe mødre den bedste information om sundhed og wellness online. I 2009 blev vi rangeret som primær ud af 100 sundheds- og wellness -steder for mødre på RN Central.com. I år har vi brug for din hjælp til at opretholde vores track record som den primære sundhedsblog for mødre.

Circle of Moms.com afholder en konkurrence for at finde de top 25 Health and Wellness Mommy Bloggers. Læsere kan besøge deres websted og stemme på deres yndlingsblog en gang hver 24. time. Desværre deltog vi lidt sent i konkurrencen, så vi har desperat brug for din hjælp til at få det sunde Mommies -magasin tilbage på toppen af ​​pakken!

Fra 24. oktober 2012 er vi rangeret som nummer 59 ud af 80 blog, der er nomineret til de 25 bedste sundheds- og wellness -morblogs. Afstemningen slutter den 1. november, så vi har brug for din hjælp til at købe for at bevare vores omdømme. Besøg mødre Circle for at stemme for os. Hvis du gør dette en gang om dagen, kommer vi bestemt til toppen, hvor vi hører hjemme.

På den ideelle sidebjælke har vi inkluderet en knap, der fører dig direkte til afstemningssiden på Circle of Moms. Vis din støtte til vores websted ved at stemme i dag!

Link til dette indlæg: Stem for os I Top 25 Health & Wellness Mommies – 2012

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *