Sådan gør du et papir velkomne banner til en fejring

Luk følgere af denne blog har sandsynligvis gættet, at vi har nogen ny til at byde velkommen til rookie mommies -husstanden denne uge. Detaljer kommer snart! (Opdatering: Billede på Facebook!)

For tiden skal jeg aktivere mig til at underholde dig med en offentliggørelse om nøjagtigt, hvordan jeg så godt har brugt mange penge på håndværksforsyninger såvel som hvad du måske gør anderledes.

Det er helt muligt, at jeg fik konceptet til at bruge ugunstigt område til bogstaverne i mit banner fra en skærm i papirkilden. Jeg [indsætter entusiastiske eksplosive] som den butik. På den anden side kan jeg også ikke lide det, da jeg altid bruger så godt mange penge såvel som ender med at føle mig som en skør person, når jeg kommer hjem.

I dette tilfælde slår jeg mig ikke så godt op, da jeg fik tre bannere ud af de materialer, jeg købte, samt et par af de ting, jeg vil bruge i lang tid.

Til Scarlett’s 4. fødselsdagsfest

For Jennifer’s kræftrejse

Til Heather’s spædbarnsbrusebad

Jeg brugte silhuetproducenten (sendt til mig til test af Silhouette America såvel som jeg er absolut forelsket!) For at skære bogstaverne ud fra cirkelformet papir, jeg fik ved papirkilde.

Producenten kan skære enhver form for skrifttype, du ønsker, hvilket er fantastisk.

Derefter satte jeg en kontrasterende farve på cirkel bag den med det skårne bogstav samt dobbelthul stansede dem. (Ja, jeg fik en speciel dobbelthullepuncher. Sucker!)

Endelig trådte jeg bånd med hvert sæt cirkler.

Cirklerne er absolut unødvendige. Enhver form for kortbestand vil gøre det, som hvis du har en cirkelhullepunch (som jeg allerede har bedt dig om at købe, ikke?), Så kan du lave dine egne cirkler.

P.S. Til tegnsætningsmærket efter Scarlett’s navn (en fyrværker til at ære hendes fødselsdag 4. juli) brugte jeg bare stjerne fra en sjov skrifttype.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *