Almindelige cellulite -behandlinger: Sammenligning af effektivitet såvel som sikkerhed

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Mange kvinder såvel som endda nogle mænd er påvirket af cellulite – den klumpede, ujævne hud, der ofte opdages på lårene, hofterne, bagdel, mave samt overarme. Selvom udtrykket “cellulite” antyder en medicinsk tilstand, er cellulite virkelig intet andet end fedt under huden.

Cellulites dæmpede udseende er resultatet af fedtfedt underhud, der skubber mod bindevæv. Denne skubbe udløser huden til pucker. Cellulite er ikke en skadelig tilstand, men det kan være et æstetikproblem. Mange kvinder er selvbevidste såvel som flov over deres cellulite, såvel som de vil prøve næsten alt for at eliminere det.

Mange cellulite -behandlinger lover fantastiske resultater. Men er de virkelig effektive til behandling af klumpet, svimlet hud? Såvel som er cellulite -behandlinger sikre? Denne oversigt sammenligner seks fremtrædende behandlingsmetoder.

Aktuelle cremer såvel som lotioner

Aktuelle behandlinger er den enkleste såvel som den mindst dyre tilgang til cellulite -problemet. De er designet til at stimulere fedtceller, smelte fedt samt eliminere toksiner. Lotioner såvel som cremer er risikofri til fugtning såvel som blødgøring af hud, men de fleste er ineffektive til at eliminere cellulite. Retinolcremer eller lotioner, der indeholder methylxanthiner (koffein), har vist sig at forbedre hudens udseende over tid.

Vægttab såvel som kost

Cellulite er et hudproblem, ikke et fedt problem. Så slankekure alene eliminerer ikke cellulite. Imidlertid er vægttab stadig en risikofri såvel som fordelagtig cellulitbehandling. At miste overskydende pund såvel som forbedring af muskelmassetone kan forbedre hudens udseende. såvel som diæter, der er rige på hud-sunde næringsstoffer-lecithin, antioxidanter, aminosyrer samt vigtige fedtsyrer-hjælper med at forhindre fedt i at migrere til hudens overflade.

Relateret kolloidalt sølv til hudpleje

Let såvel som laserterapi

Let terapi er en af ​​de mest tiltalende medicinske behandlinger til fjernelse af cellulite. Systemet bruger lette, radiofrekvenser såvel som lasere til at behandle problemet på cellulært niveau. Selvom denne behandlingsteknik er dyre, har undersøgelser vist den effektiv hos mere end 80 procent af patienterne. Det er en risikofri såvel som langvarig cellulite-behandling.

Fedtsugningskirurgi

Mens mange kvinder henvender sig til fedtsugning af kosmetiske grunde, er det ikke en effektiv cellulite -behandling. Som operation er det ligeledes mere risikabelt end andre behandlingsmetoder. Komplikationer kan være resultatet af enhver form for operation. Det fineste forståede for at omforme en kvindes krop, fedtsugning har lidt indflydelse på fjernelse af cellulite. Faktisk kan det virkelig forværre hudens huler.

Mekanisk massageterapi

Endermologie, en højteknologisk mekanisk massage, er endnu et behandlingsvalg for cellulite. Det kombinerer sugning såvel som ruller for at ændre bindevævet under huden. Proceduren er sikker, såvel som det gør en mærkbar effekt på cellulite. Resultaterne er dog midlertidige såvel som kortvarige. Endermologie -behandlinger er også dyre, såvel som de allerbedste resultater har brug for et antal behandlinger.

Mesoterapi

Mesoterapi er en ny såvel som tvivlsom cellulite -behandling. Det blander et antal FDA-godkendte medicin (godkendt til andre formål) med vitaminer såvel som urter. Behandlingen er formuleret til at opløse fedtceller såvel som SEPTA -bånd i bindevæv. Læger administrerer medicinen ved injektion samt et antal behandlinger er nødvendige for langvarige resultater. Sikkerheden ved mesoterapi er blevet sat i tvivl om, da “medicincocktail” er eksperimentel. Fagfolk mener, at det kan have negativ indflydelse på leveren såvel som andre dele af kroppen.

Relateret (ikke) gør det selv hudpleje: huskomponenter, du skal aldrig bruge på dit ansigt

Melissa Davis is chief in editor at http://facetwister.com, young however fearsome woman with painfully great sense of fashion as well as fashion streams. Melissa previously helped number of print magazines as leading stylist as well as fashion adviser. Her concept is to introduce her audience to the latest fashion patterns as well as to offer advice that will assist every lady to fell as gorgeous as well as attractive as she potentially can.Also likes to compose about beauty as well as health and wellness topics.

Link til dette indlæg: Almindelige cellulite-behandlinger: Sammenligning af effektivitet såvel som sikkerhed < /a>

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *