Grøn din legetøjsboks med miljøvenligt legetøj

Mindre legetøj er grønt-sikker på, det er sandt. Men jeg tror, ​​at mine to børn er de mest sjove mennesker på min liste at shoppe for, så så mange gange, som jeg fortæller mig selv, at de har alt, hvad de har brug for, og mere, ender jeg stadig med at hente et par nye ting til dem.

Her er 5 ideer til at holde din legetøjskollektion så grøn som muligt.

1- Gem skoven. At se på træregetøj i stedet for plast er en fantastisk idé, men sørg for, at det træ, hvorfra legetøjet er lavet, er bæredygtigt; Det vil sige, at brugen ikke udtømmer skove. Rubberwood er et fantastisk valg. Hvis træet er malet, skal det også være med en vandbaseret maling. Eksempel: Imagiplay Earthworm (i 6 måneder +)

2- Gå uden batterier- En fordel ved børne-drevet legetøj er, at de typisk inspirerer meget mere aktivt og fantasifuldt leg. Mine børn elsker kostumer og rekvisitter af al art. Hvis jeg nogensinde downloader billederne, viser jeg dig det filt cupcake -sæt, jeg lavede til dem. Minimering af brug af batterier i dit hus påvirker også miljøet. Giftige batterier på deponeringsanlægget er ikke gode.
Vi har dette tesæt fra grønt legetøj og bruger det hele tiden.

3- Se efter “organisk”- ja, det er alt det rasende, men hvis dit barn lægger et udstoppet dyr i hendes mund, betyder det noget. Polyester plys er fremstillet af plastfibre med giftige, syntetiske farvestoffer, der frigiver skadelige kemikalier i miljøet. Kontroller identificerer og emballering af stoflegetøj for ordene “certificeret organisk” eller “certificeret ikke-giftig” for at være sikker på, at produkterne er sikre og naturlige.

4- Gen genanvendelse af materialer holder genstande ude af deponeringsanlæg, sparer energi og hjælper med at minimere drivhusgasemissioner. TEA -sæt ovenfor såvel som genanvendelsesbilen nedenfor (og i vores sidebjælke) er lavet af 100% genanvendte mælkekande opsamlet i Californien. De er begge lavet af grønt legetøj.

5- Genbrugs ting- Minimering af vores forbrug af materialer er godt for planeten og det gode for vores budgetter. Byt legetøj med venner. Større køb som en baghaven legestruktur, musikinstrumenter, ride-on legetøj kan udføres på Craigs liste. En 18-måneders gammel vil bestemt ikke indse, at hans nye togbord ikke kom ved hjælp af UPS.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *