Ny bog forklarer nøjagtigt, hvordan du kan reagere på din krops unikke ernæringsmæssige behov

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

https://apis.google.com/js/plusone.jsi Prøv min fineste for at spise ernæringsmæssige sunde fødevarer samt holde sig væk fra forarbejdede, pakket såvel som fødevarer med kunstige ingredienser. Jeg har tjekket masser af bøger om passende ernæring såvel som overholdt en række diætplanplaner. Uanset nøjagtigt hvor sund jeg spiser nogle gange bliver jeg stadig syg. Kiropraktisk læge, Dr. Frank Springbob forklarer et nyt system til at matche mad med din krops energi i sin bog, “Bugs in my hjerne, gift på min tallerken.”

I de sidste 150 år har Amerikas fødevareforsyning mistet sin ernæringsmæssige værdi. Købmandsforretninger i dag er fyldt med fødevarer, der indeholder tilsatte kemikalier, konserveringsmidler, majssirup med høj fruktose, transfedt samt GMO’er. At opdage alle naturlige hele fødevarer, som vores kroppens krav har endt med at blive gradvist vanskeligt. Takket være en ny revolutionær teknik, M-Field Energy Signature Matching, kan vi til sidst bevare passende sundhed og velvære ved at matche energien fra vores mad til vores kroppens energi.

Dr. Springbob er en af ​​co-udviklere af denne fantastiske teknik. ”Bugs i min hjerne, gift på min tallerken,” tilbyder en ny plan for at matche vores madindstillinger med de næringsstoffer, som vores kroppe virkelig har brug for.

”Baseret på antagelsen om, at kroppen kan helbrede sig selv, når de leveres de passende næringsstoffer såvel som støtte, er M-feltet gevinstadgangen til at forstå kroppens behov. Med selvkontrol af muskelmasse-responstest har M-feltet evnen til at interagere med energien fra din mad for at bestemme, hvilke fødevarer der er fineste næring af din krop, ”siger Springbob.

Efter at have læst “bugs i min hjerne, gift på min tallerken”, opdagede jeg meget mere om nøjagtigt, hvordan den menneskelige krop bruger såvel som reagerer på den ernæring, der blev opdaget i vores fødevarer. Jeg har en meget bedre forståelse af, hvad jeg virkelig skulle spise for at reagere på mine egne krops unikke ernæringsmæssige behov. M-feltmetode er fantastisk såvel som vil omdanne den metode, vi nærer vores kroppe såvel som at se mad.

Relaterede urtemidler samt behandlinger, der bruger Echinacea

Du kan købe “bugs i min hjerne, gift på min tallerken” på Amazon.com samt barnesandnoble.com.

Om forfatteren: Dr. Frank Springbob er en kiropraktisk fysciker, lærer såvel som co-udvikleren såvel som træner af morfogen feltteknik. Han har over seksogtredive års erfaring inden for klinisk praksis. Han underviser i øjeblikket seminarer i morfogen feltmetode ud over hans rutinemæssige praksis. For mere info om Dr. Springbob, M-Field Method samt hans seminarer, se MorphogenicfieldTechnique.com eller Bugsinmybrain.com.

*Videregivelse: Jeg fik en kopi af bogen, “Bugs in min hjerne, gift på min tallerken,” af Dr. Frank Springbob i bytte for denne anmeldelse. Alle udtalelser er præcise såvel som 100% mine.

Cascia Talbert er en hektisk blogger, udgiver, freelance -forfatter, på internetleverandøren såvel som mor til fem børn, der bor i Pacific Northwest. Med en B.A. I historie såvel som lovgivning såvel som en entusiasme for at komponere såvel som at forblive sund, startede hun det sunde mødre magasin i 2007. Det sunde Moms -magasin er i øjeblikket placeret Top Health and Wellness Blog for Moms samt har et antal Sundheds- og wellness -professionelle forfattere såvel som morbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er godt informeret om sundheds- og wellness -problemer såvel som nøjagtigt hvordan man forbliver sunde, kan de videregive denne info til deres børn samt vende de ungdoms fedme statistikker i U.S.

Ms. Talbert er en fremhævet sundheds- og wellness -blogforfatter på WellSphere.com såvel som hendes artikler kan ligeledes opdages på EzineArticles.com. Hun driver ligeledes det sunde mødre sociale medienetværk på Ning, er den vigtigste reklamepolitimand for Talbert Nutrition LLC, såvel som er i det sociale netværksrådgivende bestyrelse for AmericA’s Wellness Challenge. Overhold hende på Google+.

Link til dette indlæg: Ny bog forklarer nøjagtigt, hvordan du kan reagere på din krops unikke ernæringsbehov
Relaterede coronavirus -nyheder fra hele verden

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *