Tolv dage med julegavning | Campbells Soup Prize Pack

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

På den tredje juledag gav mine venner hos sunde mødre mig… Campbells børnsuppe og V8 -fusionsjuice.

Som mor til fire børn ved jeg, hvor udfordrende det er at få børn til at spise rigtigt. Jeg indrømmer, at mine børn beder om slik og vil hellere spise på en fastfood -restaurant i stedet for et sundt måltid derhjemme. Men jeg prøver mit bedste for at sikre, at de får de vitale vitaminer og mineraler fra de fødevarer, de spiser.

En anden udfordring, jeg står overfor, er at finde tiden til at tilberede sunde måltider til mine børn. Når frokosten ruller rundt om deres små maver, bliver meget sultne, og mine børn kan blive utålmodige. Jeg var glad for at høre, at Campbells er kommet ud med en sjov nærende suppe, som mine børn vil nyde. Campbells børnesuppe med figurerne fra Sponge Bob Square Pants, er lav i natrium, inkluderer nul transfedt og inkluderer vitamin A og 3 gram af protein. Det bedste er, at mine børn elsker det! Mit barn, der er meget følsomt over for visse fødevarer, kan også spise denne suppe.

Campbells kondenserede supper er så lette at tilberede. Alt hvad du skal gøre er at blande en dåse suppe med en dåse vand og opvarme den i mikrobølgeovnen eller simre på komfuret. Få dine børn til Blandet bær * Light Peach Mango * Light Granatate Blueberry * Light Strawberry Banana * Passionfruit Tangerine * Peach Mango * Granatæble Blueberry * Strawberry Banana * Tropical Orangei Love absolut elsker granatæble blåbær og jordbærbanan.

*Hvert 8 ounce glas V8 V-fusionsjuice tilbyder en 1/2 kop grøntsager og 1/2 kop frugt. Daglig anbefaling = 2 1/2 kopper grøntsager og 2 kopper frugt til en 2.000 kalorieindhold (mypyramid).

Du kan købe Campbells supper og V8 -fusionsjuice i din lokale købmand. Eller du kan vinde en frokosttote, børnevenlig juiceflaske og prøver af Campbells børnsuppe og V8 V-fusion (Strawberry Banana og Granatate Blueberry) ved at efterlade os en kommentar.

Relaterede sundhedsmæssige fordele ved bukkehornkløver

For ekstra poster:

Følg mig på Twitter

Abonner på sunde mødre

Følg denne blog med Google Pal Connect

Digg denne konkurrence

Tweet denne konkurrence

Snuble konkurrencen

E Mail linket til vores side eller denne konkurrence til en PAL (sørg for, at du bcc talbertcascia @ yahoo dot com, så jeg har bevis for e -mailen)

Bliv fan af sunde mødre på Facebook

Grib de 12 dage med juleknappen til dit websted.

Deltag i vores blog Frog Community

Deltag i det sunde mødre -netværk

Føj sunde mødre til din blogroll.

Blog om denne konkurrence. Sørg for, at du inkluderer et link tilbage.

For hver post, der inkluderer ekstra poster, bedes du efterlade en separat kommentar. Vinderne vælges tilfældigt fra de kommentarer og E -mails, som jeg modtager. Konkurrencen slutter den 18. december 2009 ved midnat PST.

Glem ikke at tjekke os hver dag i løbet af de første 12 dage i december for en chance for at vinde meget mere fantastiske præmier!

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: tolv dage med julegiven | Campbells suppeprispakke

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *