Fairy Doors foretager regelmæssige gåture ind i magi

, der tager en tur udendørs, bruger konsekvent humørskiftende vibber til cranky bit mennesker, selv fra deres tidligste dage på denne planet.

Småbørn, der kan gøre deres egen gang, gør det med meget mere stolthed udendørs. Men på et tidspunkt manipuleres børn ikke så hurtigt til at gå på noget så vagt som en tur så godt som de vil forstå hvorfor, eller hvad udbetalingen vil være.

Fe døre er børnevenlig udbetaling for at have taget en tur udendørs

Faira -døre er små indgangsmetoder, der er arkitekteret på alle måder af stilarter for at antyde, at en fe kan online på den anden side af døren. Generøse sjæle har enten lavet eller købt såvel som installeret disse døre for at bringe et øjeblik af spørgsmål til dem, der går forbi.

Jeg er lidt fortæret af fe -døre såvel som hvis jeg ikke kørte dette websted såvel som dette allerede, kan jeg måske producere et på internetregistret for fe døre, hvor folk kan logge deres placeringer, så dem fra USA, der kræver terapeutiske vandreture i hverdagen, kan søge dem ned.

For tiden bliver du nødt til at bruge Google såvel som håber, at en regional journalist har dækket emnet i dit område. Gennemse “Fairy Door (Your City)” for at se, om der er info, du kan bruge.

At finde en fe -dør er en chance for at tale om, hvad vidunderligt land kan være på den anden side af døren.

Lav dine egne fe døre

Sidste sommertid ønskede jeg at lave en fe -dør med min datter, men jeg er ængstelig for, at hendes høje forventninger ville gøre det skuffende, så jeg satte jobbet på bagbrænderen. Men her er hvad jeg lærte:

Popsicle-sticks laver en port-stil dør, som du kan male såvel som pyntet. Jeg har opdaget den vanskelige metode, at et par beskæringssaks er det allerbedste værktøj til at skære popsicle -pinde, hvis du vil have forskellige størrelser. Køb en regnbuepakke med håndværkspinde for at undgå malerprocessen.

Almindelige træsidaturdøre tilbydes på Amazon.

Du vil have små dørhængsler samt en smule lås såvel som afgørende sæt for at få din grundlæggende dør til at komme til live.

Genvej: Denne fe -dør, der er sat på Etsy, har det, du kræver for at få succes. Det er virkelig placeret som en tandfairedør. yndig idé.

Hvor man kan få foruddannede fe døre

Michaels kunst såvel som håndværksbutikker har miniatyrer til overkommelige priser. På deres hjemmeside ser jeg samlede fe -døre, men jeg tror på den butik, jeg har set dem, som du gerne vil male, som dem ovenfor.

Denne grundlæggende er fra Overstock.com

Dette fe -vindue er på Etsy.

Denne fe -dør er ligeledes fra Etsy

Plant nu disse døre strategisk omkring dit hus såvel som samfund såvel som derefter lokke dit barn ud i gennemse af en. Tror du på, at det vil fungere?

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *