En gennemgang af Blossom Method ™ -Den revolutionær måde at kommunikere med din baby fra fødslen

Blossom Method ™ -Den revolutionære måde at kommunikere med din baby fra fødslen

Da forfatter og relationel psykoterapeut Vivien Sabel kontaktede mig på Twitter for venligt at sende mig sin bog The Blossom Method ™-den revolutionære måde at kommunikere med din baby fra fødsel-I var tæt på at have mit andet barn Alexander og troede, at jeg ærligt ville læse nok nok Litteratur om kommunikation med babyer gennem årene.

Jeg er så glad for, at jeg ikke afviste det. En let, hurtig læsning (hjælpsom med et lille barn på løst), denne bog har hjulpet mig med at blive meget mere opmærksom på måder, jeg kan kommunikere med min baby, bygge og udnytte mine naturlige instinkter mod mit barn og hjælpe mig med at ‘tale’ til ham gennem mit kropssprog.

Viviens lette vejledning er at observere, spejle og svare på din babys ikke-verbale ledetråde i køb for at forstå deres behov bedre. Vivien var det tredje og sidste barn af en ikke-underskrevet døve mor, der gjorde det muligt for hende at genkende subtiliteterne i ikke-verbal kommunikation let. Hun anvendte disse færdigheder til at kommunikere med sin babydatter Blossom (metoden er opkaldt efter hende), der blev født i 2004, før hun tilbragte år med at undersøge emnet, og observere, hvordan nyfødte ville kommunikere med ‘Eye Gaze, Tongue-Talking, Body-Talk og Nem signering ‘.

Mens jeg læste bogen, anvendte jeg teknikkerne ovenfor og oplevede resultaterne med det samme. Da Alexander råbte, ville jeg spejle tilbage græden til ham (ja, du kan måske føle dig fjollet i starten, men ikke længe), da han med det samme svarede ved at stoppe med at græde. Det imponerede mig. Han følte gennem min spejlingsadfærd, at jeg forstod hans råb og var forsikret om, at jeg ville reagere i overensstemmelse hermed ved at fodre ham, kontrollere hans ble osv. Jeg beder dig prøve dette lette spejling med din baby for at teste metoden. Det fungerer virkelig. Igen spejler jeg hans bevægelser, hans smil, hans gurgles-mere bevidst end før, og vi ville ‘tale’ med hinanden. Glæden er umådelig. På kun et par dage/uger kommunikerede vi virkelig.

Blossom Method ™ viste mig også måder at forstå min babys visuelle kommunikationspor: det antyder, når han stikker tungen ud og den form, han laver med det, og hvordan det oversættes til hans følelser og behov, det være sig et foder, til Tøm sine tarm, eller at han simpelthen følte sig irritabel. Mange vigtigere er min baby altid forstået, så jeg til gengæld føler mig roligere og meget mere forberedt som forælder.

Blandt andre juveler af kommunikationsværktøjer opfordrer Vivien også til at notere sig en limagtig lugt i en babys mund, der kan signalere, at han/hun er ved at være syg. Jeg fandt dette en værdifuld indikator, før Alexander startede en forkølelse, hvilket hjalp mig med at være bedre forberedt på at imødekomme hans behov, da han var uvel.

Bogen har modtaget en fantastisk ros med i junior, nyttig forældre, mor og baby, gurgle, Daily Mail, The Daily Express, The Mirror, The Irish News, The Weekly News, The Portugal News, The Times of India, Hong Kong og Overalt i Europa såvel som Australien og USA og fortjent det. Jeg er enig med kritikerne i, at det virkelig er banebrydende, kun ønsker, at jeg havde opdaget det, da jeg havde haft mit første barn, Oliver! Jeg anbefaler det kraftigt til alle forældre og forældre til at være.

Tak Vivien fra både Alexander og I.

Blossom Method ™ – den revolutionære måde at kommunikere med din baby fra fødslen.

ISBN: 9780091947538, offentliggjort den 7. juni 2012 af: Vermillion, RRP: £ 7,99.

Viviens websted kan ses her.

Du kan følge Vivien på Twitter her.

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og giver indsigt i, hvordan man opretter et digitalt firma eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den sandfærdige mors guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *