Flashback Fredag: Whitneys fem fave -meddelelser om Heather’s i 2011

Heather har meget stærke meninger om visse ting, og at ved siden af ​​hendes hår er en af ​​hendes bedste kvaliteter.

Fortæl hende om en koncert til børnehaver, der er planlagt i løbet af naptime, og hun vil fortælle dig, hvor vildledt det er. Et møde i frokosttiden, der ikke inkluderer mad? Hun vil rant resten af ​​dagen. Og hvis den mad, der leveres på mødet, inkluderer koriander, kan hun måske bare gå ud i midten.

Som hendes firmapartner i de sidste flere år er jeg forbløffet over, hvor få argumenter vi har haft. For det meste får hendes fyrige overbevisning mig til at grine. Og smilende er en af ​​mine nytårsopløsninger.

Jeg håber, at en af ​​Heather’s nytårs beslutninger er at indgive meget mere af hendes meget stærke meninger. Her er nogle, som jeg glædede over i 2011.

Tag ikke din lille for at se biler 2

Ja, jeg er. Top 10 grunde til, at Whitney burde have mistanke om, at jeg er gravid

Hvad man kan forvente, når man rejser med en baby

Mine meget stærke følelser omkring babysokker

Ved introduktion af godtgørelse

Hvad vi virkelig ønsker til mors dag

En meget mere flashback -vare til vejen. Her er min ven Heather, der poserer for et billede med en total fremmed, hvis samtykke jeg ikke behøver at dele hans billede.

Dette var for ti år siden, og Heather og jeg havde valgt at holde sig ude hele natten i San Francisco og hoppe fra placering til placering indtil daggry. Denne mand arbejdede på den første restaurant, vi stoppede ved, og accepterede at modellere et billede, som om han var på en date med hende. Eventuelt er han nu far til tre selv? Det videokamera, jeg bar den aften, var ikke engang digitalt!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *