Sådan ammes med flade eller omvendte brystvorter

Amning er en unik såvel som enestående oplevelse, som en mor deler med sin unge baby. For allerførste gang er der en uendelig mængde bekymringer under graviditet såvel som lige efter fødslen. Jeg husker, da jeg næsten var på grund af at finde ud af nøjagtigt, hvordan amning fungerede. Kommer det ud i en strøm? Hvordan vil det føles? En bekymring, der blev i mit sind lige op, indtil det var tid til at låse mit spædbarn for allerførste gang, “Vil jeg være i stand til at amme med mine flade brystvorter?”

Kort efter, at jeg leverede fødslen, kom hospitalets amningskonsulent ind, såvel som jeg udtrykte såvel som viste hende min bekymring. Jeg opdagede, at ikke kun er mine brystvorter flade, men de er ligeledes omvendt. Dette betyder, at selve brystvorten vender sig ind i stedet for en typisk brystvorte, der stikker ud. Min omstændighed var ikke unik, såvel som laktationskonsulent forsikrede mig om, at det faktisk var muligt for mig at amme.

Hvordan man ammer med flade eller omvendte brystvorter

Det er muligt at amme med flade eller omvendte brystvorter!

Hvorfor? Nå, uvidende for mig på det tidspunkt, som en første gang mor, spædbørn spædder ikke udelukkende på brystvorten. Faktisk er en passende lås, når spædbarnet tager en stor del af brystet ind i munden, inklusive areolaen. Så længe dit spædbarn får et stort greb her, bør flade brystvorter ikke være en hindring, når man ammer.

Selvom flade eller omvendte brystvorter ikke forhindrer dig i at amme, kan de tilføje problem til en allerede angstfremkaldende opgave for en ny mor. Smerter, ubehag såvel som nye fornemmelser kan være overvældende for en for nylig ammende mor. Heldigvis er der en metode til at lindre en stor mængde af det foreløbige ubehag, som du oplever de allerførste par gange, du ammer en ny baby.

2 teknikker, der hjælper dig med at amme med flade brystvorter

Brystvorten skjold

Brystvorten skjold. En gave i typen af ​​en lille, silikone, gennemsigtig enhed! Mens en ny mor tilpasser sig den krævende fodringsrutine af en nyfødt, er et brystvorteskjold et fremragende valg. Det vil give en risikofri såvel som en behagelig barriere mellem babyens tandkød såvel som din brystvorte. For dem med flade eller omvendte brystvorter hjælper et brystvorteskjold ligeledes med at “træne” dit bryst. Det giver en hånlig brystvorte til dit spædbarn at amme, som ligeledes fungerer som en form for at hjælpe med at trække din brystvorte ud.

Et par ulemper
Så fantastisk såvel som mirakuløs som en brystvorte skjoldlyde, er der nogle ulemper ved at bruge det. Allerede såvel som først og fremmest er det enkelt for både mor såvel som spædbarn at ende med at være afhængig af det. Dette skete for mig; Ligesom urværk, da fodringstiden kom rundt, var min brystvorte skjold lige ved min side. Det tog mig næsten tre måneder før min søn så godt som jeg var helt fravænnet fra skjoldet. En mere ulempe ved at bruge et brystvorteskjold er den mængde vedligeholdelse, den har brug for. Som enhver form for flaske vil du kræve at rengøre brystvorten skjold korrekt efter hver brug. Dette vil hjælpe med at forhindre mælkeblokeringer eller værre, skimmel. Ikke desto mindre er disse ulemper til side, en brystvorte skjold er en fantastisk ressource til at hjælpe en mor med flade eller omvendte brystvorter med at ændre sig til den nye rutine såvel som oplevelse af amning. Undersøg vores artikel alt om fordele såvel som ulemper ved brystvorte skjolde her.

Brug af en brystpumpe

For at gentage er det ikke umuligt at amme med flade eller omvendte brystvorter. Hvis en brystvorte skjold ikke er noget for dig, er der andre metoder til at hjælpe med at tegne dine brystvorter. Du kræver ikke at vente, indtil dine brystvorter er trukket ud for at begynde at amme! Imidlertid kan du tage det på dig selv at fremskynde processen med at trække dem ud for at trække dem ud for at trække dem ud. En teknik, som andre mødre så godt som jeg har opdaget nyttigt, er at bruge en brystpumpe. Hvis du ikke allerede har en, skal du sørge for at inspicere med din forsikringsdækning, så mange gange kan du få en pumpe gratis!

Ikke kun kan du bruge brystpumpen til at opbevare mælk i en gang til, men at bruge den kan hjælpe med at trække flade eller omvendte brystvorter ud. For at forhindre rod med min mælkeproduktion pumpe jeg først efter at have ammet direkte min baby. Dette hjalp med at fremskynde processen med at tegne mine brystvorter såvel som som en bonus, min mælkeproduktion steg (en win-win), da min krop troede, at min søn plejede mere.

Hårdt ud til amning med flade brystvorter

Hvis du er villig til at stikke det ud uden teknikkerne ovenfor, vil din bit en krav om at låse korrekt under fodring. Lige her er en teknik til at sikre, at de klæber ordentligt. Med rene hænder skal du placere tommelfingeren øverst på dit bryst. Placer dine fire andre fingre under, hvilket gør en “C” -form med dine hænder. Tryk forsigtigt for at udvide dit bryst såvel som at låse dit spædbarn i overensstemmelse hermed. Ved at gøre dette, detGør det meget lettere for spædbarnet at klæbe fast på flade eller omvendte brystvorter.

For enhver form for ny ammende mor såvel som endda en erfaren mor, der har en anden oplevelse denne gang omkring, foreslår jeg stærkt tilfredsstillende med en amningskonsulent. Laktationskonsulenter er fremragende ressourcer, der tilbydes til at svare på enhver form for ammningsrelaterede spørgsmål. stol på mig; Der er intet, de ikke har hørt. Laktationskonsulenter er ret enkle at finde, såvel som din børnelæge, hospital eller regional sundheds- og wellnessafdeling skal være i stand til at henvise nogle få.

Amning er en opdagelsesoplevelse for både baby, såvel som en ny mor såvel som tålmodighed er nøglen. Hvis du er bekymret over amning på grund af flade eller omvendte brystvorter, skal du ikke fortvivle, det er muligt! Uanset om du bruger en brystvorte skjold, brystpumpe eller hårder det, skal du huske at nyde denne smukke bonding -oplevelse!

Amning kan være hård. Hvis du leder efter nogle mamas at gå til for at få råd, skal du gå til vores rookie -mødre Facebook -gruppe!

Du kan også nyde:

Knækkede brystvorter [De 8 helende tip, du kræver for at overleve!]

Donation af modermælk: Hvad du skal forstå om at bidrage og modtage

Baby nægter flasken? 14 tip til at afslutte strejken!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *