Ægteskab såvel som forældre

meget første kommer kærlighed, så kommer ægteskabet, så kommer baby såvel som da en baby mere såvel som så hellig helvede, hvad skete der for os?

Da jeg var ved at tage min allerførste graviditetsorlov, kaldte en seniorchef i branchen, hvor jeg arbejdede, til mig ind på hendes kontor såvel, da fik jeg tåget, da hun fortalte mig nøjagtigt, hvor vidunderlig den allerførste måned med et nyt spædbarn er for to nye forældre at dele. Hun forklarede utrolig glæde såvel som stolthed såvel som sammenlignet med en anden bryllupsrejse. Min hendes husbond havde organiseret at tage fire uger fri fra arbejde, såvel som jeg er så glad for, at han gjorde. Vi var så glade for os selv såvel som selvom jeg følte, at jeg var blevet kørt over af en lastbil mellem min c-sektions helbredelse såvel som min uærlige sygeplejerske, følte jeg lignende for min hendes husbond, der var blevet forudsagt af denne professionelle mor. Når jeg fortæller forventningsfulde mødre om det nu, bliver jeg selv tårevåt. Det er en utroligt speciel præstation at fremstille et barn sammen såvel som at nyde denne bånd virkelig er en fantastisk fornøjelse.

“Honeymoon” ved Lake Michigan

Da min anden dreng var en nøjeregnende nyfødt, var bryllupsrejsen – såvel som faderskabsorlov – kortere. Min hendes husbond havde nøjagtigt den samme empati såvel som følsomhed for min helbredelse såvel som fornyet opgave som en mor ko, men med en to og et halvt år gammel i blandingen, brugte jeg mere tid på at tro på ham som en Mere sæt hænder end som en god fyr, som jeg havde valgt at gifte mig med. Jeg begyndte pludselig at have mistanke om, at jeg alle de gange hørte mine egne fraskilte forældre såvel som andre fraskilte forældre sige, “Det handler ikke om dig,” til deres barn, måske ikke er helt sandt. Præcis hvordan kan det ikke være? Børn påvirker et ægteskab. Selv hvis de ikke er en belastning, er de bestemt en distraktion, såvel som hvis vi ikke anerkender det, er vi i alvorlig benægtelse.

Det er aldrig overraskende for mig, når en besøgende eller en ven, især en med unge under fire år gamle, spørger, hvilke strategier der vil hjælpe med at holde en forbindelse på sporet i de mest intense, kaotiske børneopdragende år. Da en sådan bekymring kom ind for nylig, blev jeg påvirket af at dele nogle smarte ord fra vores ven Asha af minimalistisk forældremyndighed. Hun lavede denne video til unge i hjemmet så godt som jeg tror, ​​den tilbyder et fantastisk perspektiv: tip til at bevare et stærkt ægteskab, mens de er forældre.

{Video}

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *