Mor såvel som mig yoga [5 bemærkelsesværdige fordele for mor & baby!]

Der er tre ting, der virkelig er vanskelige at afbalancere som mor; Én på en bindingstid med din bit en, der træner i en metode, der giver egenpleje og hænger ud med andre mamas i den nøjagtige samme fase af livet. Der er en metode til at få alle disse ting gjort på én gang. Gå til mor såvel som mig yoga! Tro mig, du behøver ikke at være en yogi for at gå til en af ​​disse klasser. De er seriøst sjove såvel som endnu bedre, så nyttige for både dig såvel som din baby.

Hvad kan man forvente hos mor såvel som mig yoga

Bliv ikke skræmt! Mor såvel som mig yoga vil være anderledes end nogen form for anden yogaklasse, du har været på. Ud over selvfølgelig behøver dit spædbarn ikke at være helt opført i form i. Ingen vil dømme dig for at fodre eller ændre dit spædbarn midt i klassen. Disse klasser fokuserer normalt hovedsageligt på strækning såvel som er tema med sjov, optimistisk musik. Lidt spædbarn tilbringer yogasessionen i dine arme, men som regel, når de kan gå eller kravle, lægger du dem ved siden af ​​dig. For så vidt angår en tidsramme kan du forvente at være der hvor som helst fra 30 til 60 minutter, ligesom de fleste typiske yogaklasser.

Sikkerhedsforanstaltninger

Yoga -trænerne, der driver mor såvel som mig, er uddannede eksperter (så længe du opdager et betroet studie). De forstår, hvad der er risikofri for dig såvel som dit spædbarn såvel som præcis nøjagtigt, hvordan du gør oplevelsen nyttig for jer begge. Begynd dog omhyggeligt såvel som ikke føles som om du kræver at skubbe dig selv så godt. Det foreslås ikke at begynde, indtil dit spædbarn kan holde hovedet op uden hjælp, men hvert studie har forskellige retningslinjer. Du kan også ønske at køre konceptet forbi din læge.

At finde en mor såvel som mig yogaklasse

Disse klasser er ret typiske i disse dage, såvel som at opdage, at et studie kan være så simpelt som Googling “Mommy såvel som mig Yoga i nærheden af ​​mig”. YMCA tilbyder ofte mor såvel som mig muligheder, så du kan ligeledes begynde med at inspicere der!

5 grunde til, at mor såvel som mig yoga er gavnlig

Fysisk såvel som følelsesmæssig forbindelse

Den absolutte fineste ting ved mor såvel som mig yoga er nøjagtigt, hvordan du kommer til at binde med din baby. Det er tid, der er afsat lige til jer to. Yoga er en aktivitet, der er både sund såvel som livlig, som er den perfekte type ting at binde over.

Fotokredit; Yoga Jai ​​Ma i San Diego

Lær stræk såvel som at få udholdenhed især for mødre

Vores kroppe bliver virkelig sat med vridningen under graviditet. Ud over ja, det er det hele værd, det betyder ikke, at vi ikke prøver at opdage metoder til at få tilbage kroppen, vi, når de havde eller til at opdage en ny typisk, som vi er tilfredse med. Yoga er en utrolig metode for mange kvinder til at skabe fred med deres kroppe samt anerkende de mirakler, den har udført. I en af ​​disse klasser vil du opdage, at positionerne er beregnet til at helbrede mamas. Du får kerneudholdenhed ud over at arbejde dine bækkenbundsmuskler. Plus, mange generelle stillinger hjælper dig med at få udholdenhed i dine arme, skuldre såvel som bryst. Alle de ting, du kræver for at hoppe såvel som at rocke din babe! Så få din nedadgående håndtering med hund på!

Hjælp dit spædbarn med at etablere motor såvel som sensoriske færdigheder

På vej til mor såvel som mig er yoga med dit spædbarn ikke kun nyttigt for dig. De vil virkelig også få meget ud af det. Mange fagfolk er i kontrakt om, at det at få dit spædbarn til at bevæge sig lidt vil hjælpe dem i det lange løb. Det er ligeledes nyttigt for dem at opleve en ny atmosfære som Yogastudiet.

Forlad med et gladere spædbarn (der sover og spiser bedre!)

Babyyoga kan hjælpe med fordøjelsen såvel som at få din bit en i søvn. Når du metoder til enhver form for knæ til brystpose, hjælper du med at eliminere enhver form for forstoppelse eller gas. Hvad angår lettere søvn, er der ikke noget ægte bevis, men det at få dit spædbarn ud såvel som om oven på at bevæge sig normalt hjælper det.

Mød andre nye mødre hos mor såvel som mig yoga

Hvis du så godt som dine gode venner alle havde spædbørn omkring nøjagtigt samme tid, skal du tænke på dig selv en af ​​de heldige. Mange mødre opdager sig selv på udkig efter andre mor gode venner, der kan forbinde dem såvel som at dele i oplevelser. Naturligvis vil denne yogaklasse være fuld af andre mødre såvel som potentielle nye venner! Vær påtager såvel som at sætte dig selv tilgængelig før såvel som efter klasser såvel som mulighederne er, at du vil overlade nogle fremragende nye mors venner.

Leder du efter flere mor venner? Vi har en hel gruppe mødre, der deler såvel som anmoder om rådgivning. Undersøg vores rookie moms Facebook -gruppe!

Du kan også lide:

Bukkehornkløver såvel som amning: fungerer det og er det sikkert?

Tandem amning [alt mamas krav til at vide!]

Bedste spædbarnsselskaber til vandreture- [Tag en vandretur med baby!]

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *