En uge indtil positiv forældremyndighed bedes du være med os

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

The Healthy Mommies Magazine inviterer dig til at deltage i os til et gratis positivt forældrewebinar, som Amy McCready, skaberen af ​​positive forældreløsninger.

Denne gratis online træningswebinar mandag den 25. juli fra kl. 21.00-kl. Eastern Time. Marker dine kalendere. Sessionen er … Få unge til at lytte uden at narre, minde eller råbe såvel som Amy McCready løfter om, at vi går væk med konkrete værktøjer, vi kan bruge den næste dag såvel som se resultater. Jeg forstår, at du især tænker på at opdage de 5 r’er af fair såvel som effektive konsekvenser. Du kan se, høre, samt interagere med Amy, der ligner det på et på-site-seminar. Deltagerne er ikke nødvendige for at have et webcam.

Du kan godt lide den metode, dette webinar er struktureret. Amy er ideel der live, et videobillede af hende er i øverste venstre hjørne af din skærm hele tiden. Når hun taler med dig, vil du nyde hendes PowerPoint -præsentation, der er fyldt med nyttig baggrund, information samt eksempler. Hun vil ligeledes stoppe fra tid til anden for at spørge os alle bekymringer over vanskeligheder såvel som behov, når det vedrører at få vores unge til at lytte. Vi svarer i en afstemning, såvel som hun skræddersy præsentationen baseret på vores svar.

Du vil ligeledes have valget om at komponere i visse bekymringer, så godt hun vil henvende sig til dem, ideelt der til dig.

Alt hvad du skal gøre er at RSVP såvel som derefter sparke tilbage og opdage de velprøvede metoder til at få unge til at lytte uden at narre, minde eller råbe! Webinar siddepladser vil blive begrænset, så opdag meget mere såvel som RSVP nu! Jeg ser fremad for at byde dig velkommen.

Del dette på din Facebook -side ved at klikke her!

Link til dette indlæg: en uge indtil positiv parenting webinar Venligst vær med os
Relaterede fire afgørende ideer til forældre til et lille barn

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *