Bør legetøj forbydes fra glade måltider?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

SANTA CLARA COUNTY, Californien – Region Supervisor Ken Yeager har foreslået et forbud mod legetøj i børnenes måltider på hurtige madrestauranter. Han vil gerne begrænse restauranter fra at levere legetøj, der motiverer børn til at spise fedtholdige, sukkerholdige fødevarer med højt kalorieindhold, som kan resultere i ungdoms fedme.

Yeager fortalte MercuryNews.com mandag, ”De vil have legetøjet såvel som ikke har noget koncept, hvad der er i maden. Du kan ikke forvente, at en 3-årig vil oplyse, at der også er mange kalorier i den hamburger. ”

California Restaurant Association er utilfreds med dette forslag. Dan Conway, en talsmand for foreningen hævder, at fastfoodkæder har leveret sundere muligheder såsom salater, æbleskiver samt juice til børn. Han mener, at det er meget bedre at give klienter større valg end “stykkevis lovgivning.”

I 2008 havde Santa Clara -regionen brug for hurtige madrestauranter for at inkludere kaloritællinger på deres menuer. Denne lovgivning blev senere omfavnet af specificeringen af ​​Californien.

MercuryNews.com siger:

Yeager nævnte en nylig forskningsundersøgelse af organisationen, der sagde 10 ud af 12 usunde måltider med højt kalorieindhold, der blev antydet for børn, der kom med legetøj. Med henvisning til en regionundersøgelse sagde han 1 ud af 3 lavindkomst, små børn er overvægtige eller fede. Problemerne kan resultere i diabetes såvel som anden sygdom i voksen alder.

Barragan, en hjemme-mor, der kører en langskudkampagne for borgmester i San Jose, sagde, at husstanden spiser ofte på fastfood-restauranter, herunder McDonald’s, der leverer Star Wars såvel som den icarly linje af glade måltid legetøj , såvel som Jack in the Box, der giver Yo Gabba Gabba Toy -figurer.

”Et legetøj er vigtigt,” sagde hun, mens hun såvel som Jena forlod en Burger King i en ikke -inkorporeret lomme i Santa Clara -regionen lige syd for centrum af San Jose, ”fordi jeg kan bruge den som en godbid til, når hun laver sit hjemmearbejde.”

Hun er ikke imod at have brug for meget mere sunde måltider, men hun ønsker heller ikke, at omkostningerne skal stige.

”Med det økonomiske klima dette lave, tror jeg ikke, det er et godt tidspunkt at hæve priserne,” sagde Barragan. ”En hel del husholdninger ville blive såret.”

Jeg forstår betydningen af ​​at afslutte ungdoms fedme i dette land. I sandhed er det derfor, jeg startede sunde mødre. Men som en fast tro på lille regering, fleksibilitet såvel som frihed, tror jeg, at Santa Clara -regionen gør alt dette forkert.

Relaterede husmidler til en sinusinfektion

Fastfood -restauranter har leveret legetøj i deres børns måltider i årtier. Jeg er enig med Barragan i, at legetøj i børnenes måltider er et fantastisk værktøj for forældre. Jeg bruger ligeledes legetøjet til at belønne mine unge for stor opførsel.

Som forældre er det vores forpligtelse at instruere vores børn om at tage sunde madvalg. Vi kræver ikke “Big Brother”, der trækker vejret ned og fortæller os, hvad vi kan så godt som kan afstå fra at gøre med vores børn. Fremtrædende hurtige madrestauranter som McDonald’s, Carl’s Jr. samt Burger King tilbyder sundere muligheder for børn. Det er lige så meget som os at vælge, hvad vi gør det muligt for vores unge at spise, såvel som nøjagtigt hvor ofte de kan have den madvarer.

Det er okay at behandle dit barn med en hurtig madrestauranter, når eller to gange om måneden. parents that enable their youngsters to eat quick food on a regular or everyday basis are only contributing to the youth obesity problem.

Hvad synes du? Do you believe that toys ought to be banned from youngsters meals at quick food chains?

Diskuter dette i vores forum

Link to this post:Should toys be Banned from pleased Meals?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

TweetDel

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *