Hvad er dine fødselsdagstraditioner?

Da jeg voksede op, var min mor dronningen af ​​fødselsdage og fik mig altid til at føle mig som den mest væsentlige person. Min søde Milo bliver fem denne måned, og jeg vil få ham til at føle sig lige så fantastisk. Til sin fødselsdagsfest er han og en ven vært for deres børnehave-klassekammerater i en swimmingpool.

Aktiviteterne sprøjter og hopper derefter rundt i et dekoreret konferencelokale, mens vi hoppede op på sukker. Vi skabte elskelige tilpassede kendetegnelsesinvitationer og plader (tak, sponsor!).

Fordi Milos parti deles – og ikke på hans faktiske fødselsdag – vil jeg gå i ekstra længder for at få ham til at føle sig som verdens konge på hans store dag. men hvordan?

Dette er hvad jeg har hidtil: fødselsdag ung dreng kan gøre et eller alle følgende:

Vælg måltiderne til morgenmad, frokost og middag. Han har plukket hamburgere og søde kartoffelfries.

Vælg dagens aktiviteter. Han ved ikke, at han får en ny cykel, eller at far vil tage ham slæde. Så han kan bare vælge Build a Lego City og tegneseriehistorie.

Spis en sundae så stor som hans hoved. Eller del en med mig, fordi han har et rigtig stort hoved.

Fylder du din spisestue med balloner eller et papirbanner på dit barns fødselsdag? Jeg elsker at høre om alle de specielle berøringer, som andre familier gør for at gøre fødselsdage særlige dage. Fortæl mig dine fødselsdagstraditioner, så kopierer jeg de nemmeste, bedste (tak).

Som en del af en serie sponsoreret af Hallmark vil vi sende månedligt om vores hverdag er en speciel lejlighed øjeblikke, uanset om de er så universelle som milepæl -fødselsdage eller så personlige som starten af ​​dagpleje.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *