Tre inspirerende fakta om Commonwealth Games

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Når det kommer til at komme i form såvel som sunde, er der få ting mere velkomne end en smule motivation såvel som opmuntring. Effektiv motivation tager en anden type for enhver af os … nogle gange kan det hjælpe med at se andre gøre det godt, mens det på andre tidspunkter kan være nyttigt at have en fitnessinstruktør, der giver os tip undervejs.

Én ting, der kan være en motivation for os alle, er en verdensomspændende sportsbegivenhed. Da Commonwealth Games fortsætter med at placere placering i Glasgow i sommer, ser vi på en håndfuld specifikke inspirerende fakta om spillets historie.

1. Det er ikke altid lige vilkår

Når det kommer til at slå et land op mod et andet, er spillereglen ikke altid niveau. Indien har for eksempel en befolkning på 1,7 milliarder mennesker, der er berettigede til at kæmpe for deres land på Commonwealth Games. I mellemtiden er Polynesias Tuvalu -hjem kun 9.860 potentielle atleter. Mens Tuvalu endnu ikke har haft indflydelse på medaljebordet, er deres atleter tilgængelige med de allerbedste i verden.

På lignende måde er det værd at bemærke, at Commonwealth Nations varierer ekstremt i størrelse. Den største af Commonwealth Nations er Canada såvel som den mindste er Nauru. Estimater antyder, at Nauru kan i form til Canada omkring 475.460 gange!

2. Ikke alle konkurrenter er livslange atleter

I måske den mest inspirerende af alle Glasgow 2014 -fakta, hentet fra Virgin Medias fantastiske infographic om emnet, tager England den største underhund på dette års begivenhed. Steve Way, der kæmper for England i maratonbegivenheden, har ikke altid været en øverste flyat atlet: Bare et par år tilbage vejede han en overraskende 16,5. Såvel som var at ryge 20 cigaretter om dagen!

Steve har vendt sit liv siden da såvel som at sætte sine seværdigheder fast på overfladelinjen på dette års Commonwealth Games. Virkelig inspirerende.

3. sportslig succes kan bringe mange belønninger

Vi har allerede nævnt, at Nauru er den mindste af Commonwealth Nations, men på trods af South Pacific Islands lille størrelse kan det prale af en særlig succeshistorie.

Nauruan vægtløfter Marcus Stephen har set stor succes på Commonwealth Games, der sækkede 12 medaljer, hvoraf 7 var guld. Ud over de sportslige titler såvel som værdifulde metaller besluttede Nauru at navngive Stephen som øens præsident for at lykønske ham med hans sportslige succes – hvilket beviser, at store ting kommer til dem, der prøver deres bedste.

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du nyde disse historier.

Indlæser…

Var MarketGidDate = ny dato (); dokument.Write (”);

§ion=

var addThis_Config = {“Data_track_AddressBar”: True}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette indlæg: Tre inspirerende fakta om Commonwealth Games
Relateret postpartum er for evigt

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *