Fedme statistik i USA

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

https://apis.google.com/js/plusone.js

Billedkilde

Ifølge CDC er næsten 40% af voksne i USA overvægtige. Siden 1970’erne er fedmehastighederne meget mere end fordoblet hos voksne såvel som børn. Nylige undersøgelser antyder, at fedmehastighederne i dag er stabile, men dette er fortsat et omfattende sundheds- og wellness -spørgsmål i Amerika. Fedme bidrager til en række større voksende sundheds- og velværeforhold i USA, herunder hjertesygdomme, slagtilfælde, type 2 -diabetes samt specifikke former for kræft. Alle disse kan forebygges med passende diætplan såvel som træning. American Heart Association anbefaler, at voksne har 4-5 portioner hver af frugter såvel som grøntsager hver dag, spiser meget mere fuldkorn, bruger flydende vegetabilske olier, spiser meget mere kylling, fisk såvel som bønner opdager nøjagtigt, hvordan man tjekker mad Etiketter såvel som at deltage i rutinemæssig fysisk aktivitet. Tilfælde burde træne i mindst 30 minutter om dagen i fem dage om ugen i køb for at bevare en sund vægt. Fysisk aktivitet kan være alt fra aerob, gå, løb, cykeltur, deltage i en sport eller udholdenhedstræning eller en kombination af alt det ovenstående. Hvis du er bekymret for din vægt, skal du tale med din læge, inden du begynder en diætplan samt Træningsprogram.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

Cascia Talbert er en hektisk blogger, udgiver, freelance -forfatter, på internetleverandøren såvel som mor til fem børn, der bor i Pacific Northwest. Med en B.A. I historie såvel som lovgivning såvel som en entusiasme for at komponere såvel som at være sund, startede hun det sunde mødre -magasin i 2007. Det sunde mødre -magasin er i øjeblikket placeret den øverste sundheds- og wellness -blog for mødre såvel som et antal Sundheds- og wellness -professionelle forfattere såvel som moderbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er godt informeret om sundheds- og wellness -problemer såvel som nøjagtigt hvordan man forbliver sunde, kan de videregive denne info til deres børn samt vende de ungdoms fedme statistikker i U.S.

Relaterede sunde spisesteder for at tage dig ind i 2021

Ms. Talbert er en fremhævet sundheds- og wellness -blogforfatter på WellSphere.com, og hendes artikler kan ligeledes opdages på EzineArticles.com. Hun driver ligeledes det sunde mødre sociale netværk på Ning, er den vigtigste reklamepolitimand for Talbert Nutrition LLC såvel som er i det sociale netværksrådgivende bestyrelse for America’s Wellness Challenge. Overhold hende på Google+.

Hvis du kunne lide denne korte artikel, kan du glæde dig over disse historier.

Indlæser…

Var MarketGidDate = ny dato (); dokument.Write (”);

Link til dette indlæg: fedme statistik i USA

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *