Hvorfor vi er imod Sopa og Pipa

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Hvad er SOPA og PIPA? Den 24. januar vil den amerikanske kongres begynde at stemme om to regninger, Safeguard IP Act (PIPA) i Senatet og Stop Online Piracy Act (SOPA) i Parlamentet. Disse regninger ville censurere internettet og indføre skadelige politikker for amerikansk forretning. Millioner af internetbrugere og iværksættere er allerede imod SOPA og PIPA.

Lovlydige troværdige internetfirmaer som AOL, Ebay, Facebook, Google, LinkedIn, Mozilla, Twitter, Yahoo og Zynga skulle overvåge alt, hvad brugerne linker til eller indsende eller stå over for risikoen for tidskrævende retssager. Fordi det sunde Mothers -magasin er en interaktiv blog med flere bidragydende forfattere og et online forum, ville jeg enten skulle bruge hele dagen på at overvåge linkene og artiklerne, der er sendt til dette websted eller lukke webstedet i køb for at undgå retssager.

Nedenfor er en anden fantastisk forklaring på, hvorfor disse regninger er forkerte, burde apposes, og hvorfor de skader online -iværksættere som mig selv.

http://www.cato.org/multimedia/embed/5762

SOPA og PIPA afslutter ikke internetpiratkopiering.

Faktisk ville disse to regninger kun gøre tingene værre. De websteder, der begår piratkopiering, vil fortsætte under forskellige URL’er, mens lovlydelsesfirmaer skal betale sanktioner for ting, der opstår, der er uden for deres kontrol.

Google har en online andragende, som jeg opfordrer jer alle til at underskrive. Vi er nødt til at lade Kongressen vide, før disse regninger kan afstemme, at de begge er forkerte og kun vil skade vores økonomi og fjerne vores friheder. Tjek google og underskriv andragendet i dag.

Relaterede 5 almindelige husholdningsproblemer for at holde øje med

*Bemærk: Dette er en redaktion og muligvis ikke afspejler udtalelser fra alle forfatterne her om det sunde mødres magasin.

Cascia Talbert er en travl blogger, udgiver, freelance forfatter, online købmand og mor til fem børn, der bor i det nordvestlige stillehav. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskab for at skrive og forblive sund, startede hun det sunde mødre -magasin i 2007. Det sunde Mothers -magasin er i øjeblikket rangeret som den øverste sundhedsblog for mødre og indeholder flere sundhedsekspertforfattere og moderbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede til sundhedsspørgsmål og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger til deres børn og vende barndoms fedme statistikker i USA

Ms. Talbert er en fremhævet sundhedsblogger på WellSphere.com, og hendes artikler kan også findes på EzineArticles.com. Hun driver også det sunde mødre sociale netværk på Ning, administrerer Mom’s Natural Health and Wellness Store og er i det rådgivende bestyrelse for sociale medier for America’s Wellness Challenge.

Link til dette indlæg: Hvorfor er vi imod Sopa og Pipa

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *