En dag i Life-Mother + Graduate Student

modtog jeg produkt og kompensation fra Mead Johnson Nutrition for at skabe dette indlæg skrevet af mig. Alle oplevelser og meninger, der er udtrykt i dette indlæg, er mine egne og ikke dem fra Mead Johnson ernæring. Du kan kontakte Mead Johnson ernæring med produktrelaterede spørgsmål eller kommentarer gratis på 1-800-baby-123 (1-800-222-9123).

En dag i Life- Mother + kandidatstuderende

Lad os være sandfærdige et øjeblik … at være mor er hård! Frygt og problemer for vores babyer er uendelige. Får de nok søvn? Får de nok træning? Lærer jeg dem nok? Oplever de nok? Er mit hus rent nok? Elsker jeg dem nok? Er kvarteret sikkert nok? Listen fortsætter og fortsætter….

Hver dag vågner vi op og prøver at tackle listen, men ved sengetid bliver listen revideret og omorganiseret, fordi der med moderskab ikke er nogen forudsigelighed. Kontrollen for færdiggørelse er langt og få.

Der er dog en ting, jeg kan tjekke ud hver dag. Ernæring!

Hvordan enfamilâ® Neuroproâ „¢ blev vores valgformel!

Jeg var en ammende mor på fuld tid, men som du måske husker i denne artikel, var jeg nødt til at begynde at supplere min babys diæt med formel, fordi jeg for nylig er uddannet og var klar til at vende tilbage til arbejde.

Først vedrørte tanken om at give min babyformel mig .. For ikke at nævne, at jeg som en ny mor stort set panik over enhver beslutning, som jeg træffer som mor. Se denne forældre er ikke let!

Heldigvis introducerede min fætter mig for Enfamil® Neuroproâ „¢ formel. Hun havde nævnt, at hun brugte Enfamil® med alle tre af sine børn, og at hendes børnelæge havde anbefalet det. Jeg blev dog ikke helt solgt efter en anbefaling. Så jeg fortsatte med at tænke over det.

Jeg tænkte på virkeligheden ved at prøve at pumpe nok mælk til min søde baby, mens jeg prøvede at følge med på de krav, som min nye travle arbejdsplan skulle sætte på mig. Jeg indså, at jeg ikke ønskede at skulle have den ekstra spænding, som pumpning uundgåeligt ville forårsage.

Jeg antyder, at virkeligheden ville være, at jeg skulle pumpe på hver pause og derefter komme hjem, sygeplejerske og pumpe lidt mere. Jeg ville glæde mig over at være mor. Jeg ville være i stand til at lette så meget spænding, som jeg kunne. Endelig beslutning- Jeg skulle supplere alle fodringer, mens jeg var på arbejde med formlen.

Med en beslutning nede var den næste opgave at finde, hvilken formel der skulle bruges. Så jeg begyndte at undersøge lidt meget mere om de forskellige typer formel på markedet. Jeg trak enfamils ​​websted op, fordi min fætter var en så stor fan af mærket, og jeg stødte på nogle oplysninger om Enfamilâ® Neuroproâ „¢. Det oplyste, at neuropro har en fedtproteinblanding af MFGM og DHA tidligere kun fundet i modermælk*. Dette fascinerede mig, men jeg havde virkelig ingen idé om, hvad MFGM var.

Det viser sig, at MFGM er en ret stor aftale. MFGM har vist sig klinisk at hjælpe med at lukke kløften i kognitiv udvikling mellem formelfodret og ammede spædbørn. ** Dette var som musik for mine ører. Jeg kunne give min datter mad, der ville give næring til hendes hjerne og krop, mens jeg på samme tid sikrede, at jeg ikke ville blive helt overvældet og udmattet.

Med en beslutning nede var jeg klar til at tackle min næste hindring- at vælge den bedste flaske. I begyndelsen brugte vi almindelige flasker, som krævede den ekstra opgave at rengøre dem alle. Ingen sjov efter en lang dag på arbejdet.

Mens jeg kørte et hurtigt ærinde på Walmart for at få fat i en meget mere formel, stødte jeg tilfældigvis på en Playtex Babyâ „Nursing-flasker med drop-ins® Liners Starter Set. Sættet havde præ-steriliserede foringer, der fascinerede mig. Kunne dette muligvis være svaret?

Det viser sig ja! Jeg bruger meget mindre tid på at rengøre flaskerne nu. Tættere på naturlig amning end andre flaske -systemer, med NaturalCh -brystvorten på plejerflasken, som min baby har en enklere tid med at skifte mellem bryst og flaske.

Spol frem til i dag, og jeg har en glad, sund baby. Jeg har det godt med mit nye job, og selvom justeringen til tid væk fra hende ikke har været let, er jeg overbevist om, at min datter får den ernæring, hun har brug for gennem Enfamil® Neuropro. Plus, jeg sparer tid på flaskevask, hvilket giver mig meget mere tid til at glæde mig over min datters fnise!

Prøv enfamilâ® Neuroproâ „¢ og Playtex Babyâ„ ¢ Nursanter med drop-ins®-foringer og gem!

Mens forsyningerne varer, kan mødre købe enfamilâ® neuroproâ „¢ og plejer med drop-ins®-liners på Walmart og spare $ 6,50 med ibotta. For at indløse tilbuddet skal du downloade Ibotta -appen, scanne din kvittering med begge varer og gemme!

Du kan også deltage

$ 25.000 stipendium til din baby.

Intet køb eller betaling kræves for at indtaste eller vinde. Et køb øger ikke dine chancer for at vinde. Åben for juridiske amerikanske beboere 18 år og ældre. ugyldigt hvor forbudt. Kampagne slutter den 31. august 2018. Odds for at vinde afhænger af det samlede antal berettigede entrmodtagne. Klik her for fulde officielle regler. Sponsor: Mead Johnson & Co., LLC, 2400 West Lloyd Expressway, Evansville, i 47721. ”Fordele kan variere

For meget mere information og for at anmode om en helt gratis prøve, kan du besøge enfamil.com eller ringe til 1-800-Baby-123 (1-800-222-9123).

Du kan også godt lide disse artikler, der er håndplukket bare for dig-

25 aktiviteter at lave på barselsorlov

Det bedste Baby Beach Gear

Dette er sponsoreret af enfamilâ® Neuro Proâ „¢ og Playtex Babyâ„ ¢ Nursanter med drop-ins®-liners.

Fodnoter:
*I beløb, der understøttes af medicinsk forskning. Som målt ved Bayley kognitive scoringer.
** Som målt ved Bayley-III kognitiv score efter 12 måneder i en anden formel med MFGM tilføjet som en ingrediens

2018-08-10

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *