Whiteboard Your Babys inderste tanker

Vi beundrede denne yndig idé fra blogger Jen Johnson på Pinterest.

Hvilken sød måde at fange og dele baby -nyheder på.

Husk, at hendes belysning er absolut perfekt, og medmindre du bor i et fotograferingsstudio, er dit måske mindre. Jeg er ikke sikker på den malede ramme omkring tavlen. Det ser ud til, at babyen lægger på den (ouch?), Men jeg ville bare flytte min baby op, så hele hans krop ligger på brættet.

Tips:

Hold farveskema af babyens tøj og penfarve enkel

Find et blændingsfrit sted i dit hjem eller en skyggefuld patch udendørs

Brug en tavle i stedet som Heather gjorde for disse ultra søde billeder. (Um, skat, kan du installere en tavle på vores væg?)

Tilføj datoen, så du kan holde styr på milepæle, “Jeg bustede min swaddle åben i dag!”

Investering i en enorm tavle eller tavle vil betale sig senere. De er så sjove ting at have rundt i huset. Mine børn modtog en tavle (som denne) for Hanukkah, og de elsker at bruge det til at tegne og spille skole.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *