Chase Down the Annies Organics Truck

Annies Homegrown (de mennesker, der bringer dig bunny-kiks og Mac and Cheese), er et lokalt-til-USA-firma med base i Berkeley, CA. Til lanceringen af ​​deres organiske stigende skorpepizza, der nu findes i den frosne gang med Whole Foods, har de ansat mig og Heather til at hjælpe med markedsføring.

Annie’s lastbil rejser rundt i landet – hvilket gør det til, at det er vestkysten – og stopper for at give pizza -prøver undervejs. Det ser sådan ud:

Ved hjælp af nogle bloggere der mobiliserede vi en bande af mødre til at mobbe lastbilen i Austin, Texas. I næste uge mødes vi med denne pizza-party-on-wheels på en Whole Foods i Los Altos, CA. (Du er velkommen til at være med os der, hvis du er i South Bay!)

Hvad kan man forvente:

En pick -up truck med en levende have, der vokser i sengen, som børnene er velkomne til at klatre op og tjekke ud

Gratis pizza -prøvesmagning

Spil til børn

Mulighed for at posere med Annies maskot, Bernie Bunny (i det mindste hans bageste)

Hvis du og dine venner gerne vil forfølge Annies lastbil, skal du tjekke deres websted for at se, hvornår det er på vej. De datoer, vi i øjeblikket kender, er:

5/14 – Redwood City, CA
5/15 – Los Altos, CA
5/16 – San Mateo, CA
5/17 – San Francisco, CA
5/20 – Novato, CA
5/23 – Sonoma, CA
5/24 – Napa, CA
5/26 – Berkeley, CA
5/27 – Oakland, CA
5/29 – San Ramon, CA
5/30 – Walnut Creek, CA

Lastbilerne vil være på plads fra 12 – 6 i mange tilfælde, så det er en bedste destination at møde venner og supplere din frokost eller middagskørsel.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *