Mød en abe i zoologisk have

Det er tid til at introducere din baby til løver og firben. Og har du ikke lyst til en officiel forælder, når du praler, at du tager dit barn til zoologisk have?

Min ven Sarah får kreditrapport for denne. ”Det er også sjovt for forældre,” siger hun. Helt ærligt synes jeg, det er for det meste sjovt for forældre. Selv efter 12 måneder kunne Julian ikke vælge dyrene ud af deres miljøer med hans utrente øjne. Vi ville stå bedst foran en indkapsling med giraffer i det og kunne ikke være sikker på, at han kunne se dem. Han så dog meget rindende vand, der begejstrede ham, og der er områder for babyer og småbørn til at kravle rundt.

Ligesom børnenes museer, når du tilmelder dig, kommer du til, når du vil have hele året. Mit lokale Zoo -medlemskab inkluderer helt gratis parkering og et par andre fordele. Zoo er også en non-profit, så medlemskab er en feel-good ting (for ikke at nævne et skattefradrag). Pengene hjælper med at tage sig af dyrene. For som mor har du nu et ansvar for alle ting, der lever, inklusive de forbløffende krybdyr, som dit barn snart vil være glad for, dette er en god ting.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *