8 ting, du kræver for at forstå om det stærke viljede barn

ung dreng åh dreng, det viljestyrede barn! Præcis hvordan vi kan lide deres ånd! Hvis du har åbnet dette indlæg, gætter jeg på, at du er en forælder (måske en instruktør eller en plejeperson) af et stærkt viljet barn, som ligeledes forstået som det livlige barn. Men nøjagtigt hvordan forstår du virkelig, om dit barn er viljestyrke? Hvad er de mest typiske stærke viljede børneegenskaber? Hvad er den allerbedste metode til at forælder et stærkt vilje barn? Dette er ting, jeg er blevet spurgt så godt, som jeg spurgte mig selv på et tidspunkt! Her vil vi begynde med de 8 ting, du kræver for at forstå om det stærke vilje barn.

8 ting, du kræver for at forstå om det stærke vilje barn

Lad mig først begynde med at sige … Jeg forstår nøjagtigt, hvor udmattet du er! Meget flere dage end ikke, føler du dig følelsesmæssigt såvel som fysisk udmattet. Almindeligvis kl. 7! Der er tidspunkter, du vedrører din forældre og føler dig skyldig for din reaktion på dit barn.

Jeg har haft meget mere end min rimelige andel af at håndtere disse utroligt intense børn. Faktisk er min mindste mand praktisk talt 2 1/2 år gammel. Lad os bare sige, jeg forstod, at jeg øgede en tydelig bit mand fra første dag! Jeg havde identificeret ham hård, stædig såvel som endda vanskelig. Jeg kom til at genkende noget af det var sandt. Han er hans egen person så godt som jeg var nødt til at opdage nøjagtigt, hvordan man forælder til hans personlighed.

Ofte har forældre til børns viljestyrede børn problemforældre. Uanset om du er en ny forælder såvel som allerede havde en vision om din forældremyndighed. Eller du er en anden eller tredje gang forælder. Lige når du tror, ​​at du havde det forældre ned. Derefter, lige her kommer denne bit, der er en samlet styrke, der skal regnes med. Boom… du har et samlet tab!

Er der noget galt med mit barn, eller er jeg en frygtelig forælder?

Det er ikke ualmindeligt, at du har nogle racetanker i dit hoved. Du begynder at bekymre dig, hvis der er noget galt med dit barn, eller hvis du bare er den værste forælder nogensinde?!? Det er klart, at dette kan gøre dig bekymret og være bekymret.

Kort sagt, nej såvel som nej! Der er ikke noget galt med dit barn. De har ikke adfærdsmæssige problemer, som kravet fastgør. Og du er ikke en frygtelig forælder! Det er dog praktisk at forstå det stærke vilje barn. For forslag til nøjagtigt, hvordan man modererer et stærkt viljet barn, kan du tjekke her.

Som nævnt ovenfor er det vigtigt at forstå egenskaberne ved et stærkt vilje barn. I nogle tilfælde bare forståelse er vi ikke alene i dette forældrespil samt at forstå de typiske træk ved vores bit, der er utroligt nyttigt.

Almindelige egenskaber ved det viljestyrede barn

De er intense, stædige såvel som har store udbrud. Disse udbrud er udmattende for både barnet såvel som forælderen. Det mislykkes aldrig, nedsmeltningerne kommer altid på det værste tidspunkt (men lad os være ærlige, hvornår er en god tid!?!). De har lyst til at vare evigt. Før jeg opdagede nøjagtigt, hvordan jeg skulle håndtere hans udbrud såvel som ikke at lade dem påvirke mig så meget, ville jeg ønske at kravle ind i et hul eller tilbage i sengen samt være færdig for dagen. Men vi forstår, at det ikke kan ske!

Det stærke viljede barn kræver. Faktisk kan de identificeres bossy. Selvom jeg vælger ikke at bruge dette ord. Jeg har lyst til, at det har en ugunstig konnotation. Især kan de lide at være i styring af deres miljø. De kan godt lide at styre menneskene omkring dem. Dette inkluderer ligeledes at udarbejde deres egne regler.

De har stærke meninger. Du vil forstå, om de kan lide eller ikke lide noget. Det binder tilbage til de intense følelser. Der er ikke meget mellemgrund eller gråt område for disse kiddoer.

De afviser at gøre ting, de ikke ønsker at gøre, og fast besluttet på at gøre ting, de vil gøre. Det er typisk for dem til vanskelighedsgrænser såvel som at skubbe for at se nøjagtigt, hvor langt de kan gå.

De er ofte energiske såvel som hurtige. De kan dog ligeledes gå i deres eget sæt tempo. Det er typisk en snegls hastighed, når det indebærer, at jeg skynder mig at være et sted. På en eller anden måde lige nu!

De har en tendens til at være utålmodige såvel som kort tempereret. Hvis de vil have noget, vil de have det nu. Du kan ikke prøve at resonnere med dem. De går fra 0 til 60 på cirka 2 sekunder. Min bit mand har en ørepiercing skrig, som enhver kan høre fra en kilometer væk. Alle på vores blok forstår, når min bit mand er utilfredse med noget.

Når de bliver ældre såvel som at etablere de verbale færdigheder til at gøre det, argumenterer de ofte. Det er typisk for dem at have en stærk overbevisning såvel som at afsløre dem. Pas på … de har ligeledes en fremragende hukommelse såvel som at minde forældrene om tidligere diskussioner. Ha!

De er ikke mennesker, der sidder ledige og opdager fra forældre, der fortæller dem, hvad de skal gøre. Stærke viljede børn er oplevelsesmæssige. De kræver at opdage ved at gøre. Mine to ældste unge drenge var lyttere. Jeg kan fortælle dem “være forsigtig” oR “Det er ikke sikkert” så godt som de ville lytte (for det meste). De ville stoppe, hvad de gjorde så godt som at gøre noget andet. Min yngste, kan ikke huske det! Det er triggerord for ham. Han ønsker at opdage selv. Det er enestående (og udmattende!) At se beslutningen i ham.

Hvad betyder alt dette så godt som nu?

Som vist ovenfor er disse børn intense, men enestående bit mennesker! Igen forstår jeg meget første hånd nøjagtigt, hvor udmattende det kan være for at forældre et stærkt vilje. Af denne grund er det vigtigt ikke at mærke dem fattige eller trodselige.

Ja, de kan virke overvældende, intense såvel som udfordrende til tider, men de er ikke fattige børn. Vores metode til at forældre dem kan gøre forskellen. I stedet for at blive frustreret, skal du huske, at de er smarte, stærke, beslutsomme, frygtløse såvel som lidenskabelige ledere i skabelsen.

I sidste ende forælder dem med disse træk i tankerne. Når alt kommer til alt vil de vokse så meget som fremragende ting! Det er dem, der vil ændre vores verden.

Om forfatteren

**** Corinne Gonzalez er mor til 3 drenge, licenseret ægteskab såvel som husholdningsterapeut såvel som ejer af www.messygoodlife.com. Hun leverer sin personlige såvel som ekspertoplevelser som metode, der tilbyder let, men alligevel praktisk info om livet, personlig udvikling samt forældre.

Du kan også nyde:

8 FUN Tickle -spil, som dit lille barn såvel som børnehaver vil elske!

5 forslag til håndtering af et lille barn, der ikke bliver i sengen!

Pin til senere-8 ting, du kræver for at forstå om det viljestyrke barn

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *