Piger eller unge drenge Dollhouse [Awesome kønsneutrale muligheder!]

Da jeg for nylig blev spurgt om Dollhouse-anbefalinger, tænkte jeg hurtigt på en masse måder, vi kunne få meget mere legeværdi ud af et dukkehuslignende produkt, Det er ikke din standard lyserøde palæ. Du kan se, alle mine børn (både unge drenge og piger) elskede at lege foregive med dukkehuse i vores hjem. Ofte virkede det som et drenge dukkehus snarere end piger, da de unge drenge ville skabe deres egne legeområder i dukkehuset.

Her er mine valg til fantasifulde miljøer, der tilbyder det sjove ved miniatyrtilbehør og fordelen ved at handle med familiedynamik gennem leg.

Min øverste pige og unge dreng dukkehouse pluk

Melissa og Doug sælger et træhøjdehouse med åbne vægge på siderne for nem adgang. Ikke lyserød, ikke plast.

Dette raketskib på flere niveauer har alle bekvemmeligheder i et dukkehus uden at være et kedeligt gammelt hus.

Vidste du, at du kan finde fantastiske håndlavede legetøj på Etsy? Dette trædukkehus er et godt eksempel på det og ideelt, hvis du søger efter en kønsneutral mulighed.

Mens dette dukkehus er på den meget dyrere side af listen, er det meget modstandsdygtigt, og du vil helt sikkert være i stand til at videregive det.

Børn, der elsker dyr, kan komme ind i Calico Critters -franchisen. Disse små skovdyr har huse, og du kan købe meget flere komponenter for at udvide samlingen over tid. Få et træhus eller et almindeligt hus. Eller et telt. Meget flere små dyr kunne fyldes i strømper. Dette er det “hyggelige sommerhus”.

Husk, dette sæt leveres kun med kaninpigen. Alle andre skabninger sælges separat.

En anden retning er at springe dukkehuset over og bare købe møbler og en familie. Børn kan lege med dem i papkasser, på tæpper eller på et lille bord, som du tildeler til denne aktivitet. Jeg har endda ryddet en boghylde og lagt scrapbogspapir ned for at fremkalde et opholdsrum.

Hvis du vælger ideen ovenfor og springer over dukkehuset, vil jeg anbefale at tjekke tilbehøret fra planlegetøj (køjesenge!). Jeg synes også, at deres moderne, træ, miljøvenlige dukkehus ser temmelig fantastisk ud!

Playmobil er en anden strategi. I stedet for et hus, tænk slot eller gård. Dette er deres “Farm House Construction Set med marked”

Kønsneutral dukkehuse til senere!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *