Smukke pushere lader dig Byolg (medbring din egen arbejdskjole)

Det er et usædvanligt kendt faktum, at du kan bære, hvad du vil under arbejdskraft, så længe det ikke hindrer din plejers adgang til dine relevante kropsdele. Uanset hvad, de fleste kvinder bærer standardproblemet Unisex Hospital -kjole, der åbner bagpå. På denne måde kan du ikke skelne en arbejdende mor til at være fra en psykiatrisk patient.

Da intet, jeg har købt hos Old Navy i de sidste ti år, har tilbudt strategisk placerede åbninger til føtalmonitorer eller let adgang til min vagina, antager jeg, at din garderobe er lige så begrænset.

Derfor, hvis du vil bære dit eget tøj for at føde, skal det være specielt designet til den opgave, der er til rådighed og engangs. Selvom det er vandret op omkring dine armhuler, vil de ting, der kommer på det, sandsynligvis ikke vaske ud. Jeg tror, ​​du ved, hvad jeg mener.

Pretty Pushers er en række arbejds- og leveringskjoler lavet af T-shirt-materiale og konstrueret for at tillade bevægelse, epiduraler, skubbe og amning efter levering.

Kjoler er også lavet med så få sting og sømme som muligt, så de er komfortable og miljøvenlige.

Hvem er ligeglad med, hvordan du ser ud, når du føder? Jeg er ikke sikker. Men hvis du hænger rundt i en hospitalsseng i en dagslang induktionsproces eller bare ønsker at sende en masse Labour-selfies (?), Se, hvordan smukke pushere ser ud på Amazon.

Denne mor ser sød ud, ikke? Hun postede på Instagram “Labour omsider med den mest bosset lille doula i verden!”

Et foto indsendt af @honeyrockette den 10. juni 2015 kl. 18:21 PDT

Bemærk: Almindelig naturfarvet bomuld er billigere end alle de andre muligheder.

Denne kan også bruges efter fødslen, hvis du vil have lidt mere dækning til modtagelse af besøgende, men stadig er nødt til at sygeplejerske og kontrollere et snit eller foretage hyppige ændringer i ispakken.

Se hvad der er tilgængeligt på vores tilknyttede Amazon.com>

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *