Lær din børnehave om penge

medrogieforældre, jeg fandt et websted til mentor -unge om penge såvel som jeg ønskede at dele. Vent, klik ikke væk endnu. Jeg genkender nøjagtigt, hvor trættende det ser ud (“undervisning om penge.” Blech). Dog virkelig kan jeg foreslå, at mentor dine børn om penge er en af ​​de vigtigste ting, du vil gøre som forælder.

Nu virker det lidt mere interessant. såvel som skræmmende.

Jeg opdagede såvel dette websted som med den direkte tilgang til at håndtere alle typer penge -spørgsmål i en metode, som et barn kan forstå. De giver et milepælkort til at guide forældre på vejen til at hjælpe vores unge med at etablere en sund forbindelse med penge, alt sammen kogt ned til 20 ting, som din unge har brug for at vide. Og nej, at ignorere penge helt som min husstand gjorde det ikke.

Klik for at forstørre

Listestilen – Åh, nøjagtigt hvordan jeg kan lide en fantastisk liste! – Tager et par af hemmeligheden såvel som drama ud af penge -samtalen. Selvom det ikke fortæller mig nøjagtigt, hvordan man svarer, når Holden spørger: “Så nøjagtigt hvor meget sælger du det gamle hjem til?” En bekymring for, at jeg bare ikke har det godt med at få ham til at diskutere på legepladsen (selvom perfekte fremmede måske slå det op online), giver det monetære mål såvel som tilknyttede ægte verdensaktiviteter for unge på tre år såvel som op.

For eksempel bør førskolebørn opdage, at legetøj, der udgiftspenge og begynder at bestemme mønter. Let. dog forståelse for, at to enorme lektioner, jeg kræver for at lære mine unge, er

> Du bliver muligvis nødt til at vente, før du kan købe noget, du vil have

og

> Der er forskel mellem de ting, du vil have, såvel som de ting, du har brug for

er virkelig nyttigt. Hvis du er så godt hektisk at klikke rundt, er her et snyderi af tipene til enhver alder.

Hvad gør du for at hjælpe dine børn endte med at blive penge-vis? Er der noget, du ønsker, at dine forældre gjorde på en anden måde, når det kommer til penge?

Relaterede indlæg:

Når vi introducerer godtgørelse – opdager de længder, vi går til i mit hjem med vores allerførste barn. Hvorfor tror jeg, at alle indsatser er slukket, når unge nummer tre har brug for penge?

Tilladelse, skatter, potteuddannelse (fra verdenspenge) – geniale forslag: 100% sundheds- og wellness -skat til køb af slik, akademisk matching samt kjole -kodelsubsidiet. Det er så nørdigt, perfekt til mig såvel som min fam!

Undervisning af vores unge om penge (fra BabyCenter) – den, hvor Whitney deler sine nye koncepter fra en chat, vi gik til af forfatterne af den økonomisk intelligente forælder.

+++
Jeg blev ikke kompenseret i nogen form for metode til denne gennemgang. Jeg var ekstremt imponeret så godt som jeg håber, du også kan lide det. Billeder fra MoneyAsyoUgrow.org.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *