Benena Foods – All Natural Power Snack

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Hvis dine børn er noget som mine, når de får hus fra institutionen, er de sandsynligvis sultne såvel som at nå ind i pantry for at få fat i såvel som at gå snack. Når jeg er ude af købmand, prøver jeg at forhindre de midterste øer, da de er fulde af hovedsageligt junkfood. Men når livet bliver hektisk såvel som komfort er et behov for at kræve en forpakket snack.

Forbrugere som mig selv prøver regelmæssigt at finde bedre-for-dig-snackvalg-men ifølge bageryandsnacks.com har 85% af amerikanerne problemer med at opdage snacks, der er virkelig velsmagende såvel som sunde. Biena -ristede kikærter er måske bare løsningen.

Biena Alle naturlige kikærters-snacks er en stor kilde til protein såvel som fiber, fedtfattig, intet kolesterol, ingen menneskeskabte smag eller farver såvel som er tørristet, ikke stegt. Ikke kun er de gode for dig, de smager også godt! Disse velsmagende snacks fås i fire varianter,

Cinnamon Maple: Stærk vietnamesisk kanel, et strejf af ren ahornsirup samt fordampet sukkerrørsaft. De er vidunderlige tilstrækkelige til at tilfredsstille de vidunderlige trang uden at være så godt søde.

Honey Roasted: Ægte vilde blomsterhonning afrundet med havsalt til en vidunderlig såvel som noget salt smagserfaring.

Havsalt: let støvet med havsalt høstet fra Atlanterhavet. Den originale crunchy ristede kikærter, der startede vores brand!

Barbeque: Traditionel BBQ -smag med tangy, sød, krydret såvel som smokey undertoner, som helt sikkert holder dig tilfreds.

Cinnamon Maple er en foretrukken i mit hus på grund af det er en vidunderlig smag. Det smager meget mere som en dessert end en sund snack.

Bienaa Foods blev startet for et antal år tilbage af Poorvi Patodia. Med sin South Oriental Heritage voksede hun op med at spise og spiste gode tilbud af linser såvel som kikærter. Hendes mor var en ekstraordinær kok, såvel som hendes far var i sunde fødevarer. Hun forstod, at hun en dag ville ønske at eje sit eget fødevarevirksomhed. Da Patodia købte i en købmand en dag, prøvede en dame en sund snack. Hun prøvede snack såvel som var chokeret over nøjagtigt, hvor lidt ernæringsværdi den virkelig havde.

Relateret det er tilbage-til-skolesæsonen-tid til at begynde at lave mad med dine børn!

”Det var begyndelsen på, hvad der fik mig til at begynde Biena,” specificerer Patodia på sin hjemmeside. ”Så masser af af de sunde snacks på markedet i dag lader dig føle dig utilfreds. De lader dig ønske dig meget mere – da de ikke smager godt, fylder de dig ikke op, eller de er fulde af uønsket. ”

For meget mere info om Biena går alle naturlige kikærter til bienafoods.com.

*Videregivelse: Jeg fik prøver af Biena alle naturlige kikærters snacks i bytte for denne gennemgang. Alle udtalelser er præcise såvel som 100% mine.

Hvis du gerne vil få meddelelser om sunde levende tip, sundheds- og wellness -nyheder, forældre samt indlæg, skal du abonnere ved hjælp af e -mail samt overholde os på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ samt Twitter. Abonner på vores nyhedsbrev. Bekymringer eller kommentarer? kom i kontakt med os

Link til dette indlæg: Benena Foods-All Natural Power Snack

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *