Sy en hurtig nyfødt hat fra en tee -shirts

Dette skal være en af ​​de hurtigste tee -shirts, der omformeres job, jeg nogensinde har gjort. På mindre end 10 minutter havde jeg en beanie i nyfødt størrelse, lavet af blødt, stretchy tshirt-materiale.

Kort sagt, instruktionerne går sådan: Klip en front såvel som bagsiden af ​​en hat fra den nederste del af en tee -skjorter såvel som at sy dem sammen.

For dem, der kræver meget flere detaljer end det, her er tutorial.

Nyfødt hat -tutorial

1. Vælg en ordentlig skjorte. (Denne vil være så stram for mig i længere tid, end jeg er interesseret i at tro på.)

2. Fold tee-shirt i halv længde for at spare skæreiden. Hvis din saks er dårlig, kan du muligvis ikke gøre dette. Skitser halvdelen af ​​en bunny-kaninhovedform langs folden. Den nederste fald endte med at være faldet på din hat. Du vil have, at faldet skal være omkring 7 ″ bred, så 3,5 ″ fra folden skal gøre det.

3. Skær langs den linje, du har tegnet, såvel som se, hvad du har. Dette er fronten såvel som bagpå din hat.

4. Fastgør de ideelle sider sammen såvel som sy. Bedste symmetri er ikke afgørende, da du binder kaninørerne i en knude.

5. Efter syning skal du dreje ideel side ud så godt som du er færdig! For en super-sød gave skal du lave et matchende par bukser ud af ærmerne på nøjagtigt samme skjorte. (Tutorial, der kommer en dag til :-)) Og selvfølgelig ville en smule zig-zag-søm langs bunden være et godt strejf.

Jeg brugte Elmo som en i formmodel til vejtestâ hatten, før spædbarnet kom.

Hvis du laver denne hat, skal du offentliggøre til Instagramâ med en identifikation til #Rookiemoms! Vi vil se dine ting.

Og til sidst havde jeg chancen for at sætte hatten på et ægte babys hoved.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *