Bedårende Valentinsdagsfartøj til små børn (& det er sundt)

Du vil lide denne charmerende + grundlæggende Valentinsdagsfartøj til småbørn. Ikke kun er det grundlæggende såvel som sød, men det er ligeledes sundere end standard Valentinsdag -godbidder. Du kan gøre dette Valentinsdagsfart med dit lille barn bare for sjov eller gøre det til din bit en at gå ud på deres førskolevalentinsdagsfest.

Bedårende Valentines Day Craft til småbørn

Mine unge kan lide at lave håndværk, så når Valentinsdag kommer rundt, prøver jeg altid at integrere en slags grundlæggende såvel som sjovt håndværk til at afslutte med dem. Denne Valentines Day Liv så godt som jeg tog en beslutning om at tage godbidder til hendes førskoleklasse. Hendes institution har en ingen slikpolitik, så vi forsøgte at tro på noget specielt at bringe, at de unge stadig ville blive virkelig i ekstase over så godt, som vi tællede på LIVs foretrukne yoghurt, Stonyfield Organic.

De har en smag kaldet Choco-Mooo, som Liv bare elsker! For ikke at nævne, Stonyfield Organic Youngsters Yogurt gik med en sukkerreduktion over hele deres linje af yoghurt, så jeg forstod, at institutionen også ville være glad for vores valg!

Liv så godt som jeg har arbejdet med hendes fine motoriske færdigheder, så vi tog en beslutning om at lave et syningsfartøj til Valentinsdag. Jeg tog ark med rødt såvel som lyserødt filtpapir såvel som Liv hjalp mig med at spore hjerter til dem. Jeg gjorde klippet såvel som ligeledes slået huller langs grænsen til papirhjerterne. Derefter udnyttede Liv en plastik unge syge nål til tråd madlavning garn med de udskårne huller i hjerterne.

Hun havde brug for retninger såvel som vokale signaler for at gå op såvel som ned med hjerterne, men hun var virkelig individuel såvel som at glæde sig over håndværket. Selvfølgelig glædede hun sig over at snige en yoghurt såvel som at tage en pause for at spise den også!

Hvad du har brug for:

Ark af farvet filtpapir (vi valgte rød, varm lyserød såvel som pastelrosa)

Hjerteform til at bruge til sporing (tag en her!)

Hulmaskine

Plastiske unge syningsnål

Sød farvet madlavning garn (bånd eller tråd ville også fungere)

Stonyfield organisk yoghurt (eller din mulighed for godbid)

Lim prikker

Tålmodighed er ligeledes en god idé!

For at gøre din Valentines Day -håndværk med dit lille barn:

Trin et
Brug din hjertedesignskabelon til at spore hjerteformer på dit filtpapir. Sørg for at lade din bit en hjælpe dig med denne del!

Trin to
Afhængig af alderen såvel som færdighedsniveauet for dit barn, udskærer du enten hjertets former (som jeg gjorde) eller gør det muligt for dit barn at skære dem ud.

Trin tre
Stanshuller langs grænsen til de filthjerteudskæringer.

Trin fire
Snør dit barns plastikstingnål til dem. At opdage de grundlæggende elementer i syning er en så fantastisk færdighed for dem at opdage i en ung alder, hvorfor dette er en af ​​mine foretrukne Valentinsdaghåndværk for småbørn.

Trin fem
Tillad dit barn at tråde nålen med hullerne i de filthjerteudskæringer. Dette trin har sandsynligvis brug for mest tålmodighed, men du giver dem nyttige hånd-øje-koordinationspraksis.

Trin seks
Brug limprikker til at sikre filthjerterne til yoghurtposerne (eller hvilken som helst behandling du valgte).

*Tip- Hvis du bruger yoghurtposer til at give institution, foreslår jeg, at du forsinker dette trin såvel som allerførste frys dine poser. Placer derefter limprikkerne såvel som hjerter på poserne ideal, før du bringer dem til skolen. Denne metode vil de stadig være kølige såvel som parat til at spise, når de unge får dem.

Planlægger du at lave Valentinsdag håndværk med dit lille barn? Lad os forstå dine foretrukne håndværkskoncepter i kommentarerne!

Du kan også godt lide disse Valentinsdagsartikler:

Valentine’s ser efter at forvente mødre + 2 fulde påklædningsideer

5 Flippin ‘utrolige metoder til at tilbringe Valentinsdag med din bit dreng

5 ti minutters valentinsdag ideer

Pin det til senere-

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *