Amp op dit eget musikalske teater

fil denne under fjollet.

Jeg ved fra min fem musik sammen klasser, at det er vigtigt at tilføre meget mere musik, synge, sang og tørklæde i vores daglige liv. Så jeg udfordrer dig til at integrere disse aktiviteter i din dag i dag.

Jeg opdagede dette fjollede trick med min bedste ven, Monica (som voksne). I en hel morgen udfordrede vi os til at synge i stedet for at tale. Jeg sang, “Pass mig kornet”, og hun svarede lyrisk: “Åh ja det vil jeg!”

Syng din vej gennem en lave middag eller få din baby klædt (når ingen andre er hjemme). Sørg for at gentage et kor (af din egen skabelse) og opfinde et lille dansetrin eller sekvens. Sidder fast på melodien?

Baby Holden danser

Prøv at opfinde dine egne tekster for at glimte Twinkle Little Star (som er ABC’s sang og BAA BAA Black Sheep af en grund) eller Frere Jacques.

Fortæl os dine kreative kombinationer i kommentarerne.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *