5 Bloggingpolitikker til Break

regler, regler, regler. Jeg får det, mange, masser af politikker, når det vedrører kreativitet, det være sig manuskript til blogging og videre, er usædvanligt fordelagtige for indsigt, støtte og inspiration, men regler, mine venner blev gjort til at blive brudt.

Kreative genier (som alle os partier forresten) bryder ny grund, skaber kunst (visuel og ved hjælp af det skrevne ord) ved at gøre nøjagtigt det, gå imod kornet, trives under begrænsninger (tid, økonomiske, værktøjer) og fejre deres egen stemme/ønsker/udsigt til verden og blogging er den bedste måde at gøre netop det på.

Hvorfor? Fordi du ejer din platform (bliver selvhostet pronto, hvis ikke, det er en politik, du ikke skal bryde), er du magtfuld, i kontrol, ansvarlig, din egen redaktør ved hjælp af en platform til at skrive, hvad du vil, når du vil, Hvordan du vil, hvilket fører til åbning af døre, arbejdsmuligheder og oplevelser, som i andre brancher, kan og ofte gør, tager år at opnå.

Og her er det ved blogging, du kan starte en blog en uge og udmærkes den næste. Jeg skrev et indlæg om at være den, du vil være, der måske bare brændstof din ild.

I denne digitale tidsalder, det arbejde, du lægger i, det talent, du har, og finpudse, er lidenskaben, drivkraften og vedholdenhed belønnet ti fold.

Ja, du snubler over de jaloux, troldene, de dårlige æg, som med enhver branche (glem ikke sund konkurrence er god, det holder dig motiveret og på tæerne) men negativitet (og med succes, der kan opstå) skal Bliv simpelthen børstet af- dræb dem med venlighed, som min mor siger og smil.

Gå nu ud og gør hvad du vil gøre, du rocker.

Her er mine 5 bloggingspolitikker til at bryde-

1. Skriv for dit publikum

Jepp, jeg får det, det gjorde jeg som forfatter/instruktør og jeg ved nu, som blogger, vi har et publikum, der betyder noget (brug Google Analytics for at få fat i din demografiske), men ikke hænger op på det .

Mit publikum, i mit hoved, når jeg skriver hvert eneste indlæg, selv nu, er nøjagtigt det samme som dag 1: min mor og nærmeste familie. Ja det er mentalt, at jeg ofte er stoppet på gaden i London af randoms, der følger min blog (fordi størstedelen af mine læsere i Storbritannien er Londonere), men når jeg sætter mig ned for at skrive, blogger jeg først for mig (skriv Hvad du gerne vil læse selv) og så de mennesker, jeg kender-de, der får mig, elsker mig og vil have mig til at skinne.

At være dig er grunden til, at folk kommer til dit websted, dine stamgæster, dem, der elsker din stemme, finder dig klog/sjov/vittig eller hvad som helst, det er den følelse, de får, når de besøger dit hjørne af verden, der bringer drengene/pigerne/ Grannies til din have (Hola til de over 50’ere, der giver mig blogkærlighed her). Husk det, når tvivlen kryber ind, og du begynder at tænke på dit publikum.

Blogging tiltrækker ligesindede mennesker til dit websted, flertallet ved hjælp af SEO og derefter selvfølgelig alle disse fantastiske tilhængere: familie, venner, sociale medier likere og mennesker bag deres bærbare computere over hele verden.

2. Find en niche, og afviger ikke

Nej nej nej nej! Hvorfor? Se, jeg er en forfatter, en ryster, en former for mere … Jeg er en million forskellige ting-jeg elsker europæisk biograf lige så meget som reality-tv, jeg elsker Michelin medvirkende restauranter og den ulige frække McDonalds, jeg vender mellem Margaret Atwood og Adele Parks, gluten gratis i løbet af ugen, masser af brød på snyderi-jeg er så kompleks som du er.

Og gæt hvad, jeg skriver om, hvad jeg holder af. Mine lidenskaber: Familieliv, mad, mode, rejse, stil, kultur, forældre, film og alt hvad jeg synes om den dag/uge/måned eller år. Jeg skrider frem, og min blog afspejler det.

Ja, jeg kører mine blogs som magasiner, jeg varierer mine artikler og blander tingene, men de afspejler altid min personlighed, da din blog repræsenterer din.

Gå forresten videre og skriv kun i 1 niche, hvis du vælger det, men føler aldrig begrænset, rumindrettet, duehullet eller føler, at du ikke kan være gratis at skrive noget, du kan lide, af dig selv eller andre. Du er interesseret i noget og derefter få blogging.

3. Vær ikke for nøjeregnende

Se pushy kan være irriterende og irriterende, men internettet er et stort sted, og du vil have og skal høres/ses/opdages, så du har brug for PR, for at offentliggøre dig selv. Ja, jeg er måske britisk, men jeg tænker som en amerikaner.

Gør ikke folk eller ubarmhjertigt tweet -URL’er, men skal ikke være bange for at pimpe dine indlæg, for at nå ud til venner/ tweetere med den ulige URL, der muligvis kan resonere og kontakte websteder, der kan hjælpe med at promovere din blog.

Hvis du var på en netværksfest, ville du søge dem, der muligvis kunne hjælpe dig, tilbyde dig arbejde, skubbe dig fremad. Tænk på det samme om onlineverdenen. Nå ud, e -mail, tweet. Jo meget mere du gør det, jo meget mere sikker på, at du vil føle det og dit arbejde. Det er tid til at dyrke en tyk hud (mere af det senere).

Jeg vil dog opfordre, ikke til at oprette bil DM’er eller spammy e -mails som indikerer PR, dette vil irritere og slå tilbage. Tilby gæsteartikler på andre seje blogs, kontakt relevante magasiner og websteder for at skrive for dem ellerVær dækket, kontakt Local and National Press med ideer og vinkler for historier, der vedrører dig og din blog og check #JournoreQuest på Twitter for relevante muligheder. En masse vigtigt begynder at tro på dig, så verden vil også.

4. Skriv x mængde gange om ugen

Se, dette er din blog, din tid, dine vilkår. Personligt går jeg live ofte 5 gange om dagen, som jeg ved, at det er min husstil, og helt ærligt er det sådan, jeg ruller.

Jeg afbalancerer personlige artikler med reklame (der stadig skriver engagerende betalte for artikler om produkter og tjenester, jeg bruger, og vil anbefale til venner), sidstnævnte ofte ofte på hjemmesiden, som et resultat kan jeg godt lide at tilbyde flere indlæg, mange dage.

Min blog er dog en service, en med 2 ansatte (IT og design support og min PA/publicist), og det er modellen, der fungerer for mig og mit job.

Du må aldrig føle presset eller vælge at gå pro som blogger, hvis du ikke vil. Blogging er en sjov hobby, jeg ved, at min service startede sådan. Du skal heller ikke skrive til en tidsplan eller en fast mængde gange om dagen eller en uge.

Ja, jo meget mere du poster, jo bedre er det for SEO, men det meget hyppigere, du poster, det meget lettere disse gyldne artikler kan gå glip af, og nogle af verdens største bloggere poster kun en gang om ugen eller mindre, og gæt hvad , nogle af de andre største bloggere i verden, poster mange gange om dagen.

Se, ingen regler, så gør det, der føles ideelt for dig, og sammenlign ikke. Hvad der fungerer for en blogger, gør det ikke for en anden.

Jeg skriver hurtigt, prolifisk, og jeg elsker det, jeg gør. Blogging har virkelig ikke lyst til at arbejde for mig, selvom jeg arbejder på mine sokker, fordi jeg elsker det så meget. Jeg blogger til min egen tid og tidsplan, jeg har fri i ugen, jeg tager frister om natten, jeg opererer efter mine egne politikker, som jeg laver, skaber og bryder, fordi jeg er min egen chef.

Jeg må også tilføje, jeg elsker at skrive min stilblog Mummy’s Got Style, men jeg ved, at jeg kun kan administrere 1, 2 artikler i bedste fald der en uge der på grund af min tidsplan hos oprigtig mor, og du ved hvad, jeg har stadig læsere, når jeg poster Og abonnenter, Twitter -tilhængere osv. Gør hvad du kan og vil gøre. Enkel.

5. Vær altid på sociale medier

Jeg er betalt for at tweet og tilbyde sociale mediepakker til store og små kunder, men jeg er ikke altid tændt. Jeg ser ikke meget på min telefon i weekenderne, jeg kan godt lide at slukke for de fleste helligdage og aftener ved hjælp af TweetDeck til, når jeg ikke er online til at tweet webadresser af indlæg. Jeg vil ikke regelmæssigt være tilsluttet min computer, men jeg prøver at svare på hver eneste kommentar, jeg modtager på min blog og sociale mediekonti, ikke altid med det samme, men når jeg kan.

Tænk over, hvad du håber at opnå snarere end hvor meget du føler, at du skal være på sociale medier (måske prøv at svare på kommentarer på eksisterende indlæg/tweets over at skrive masser af nye opdateringer) og se på andre usædvanligt sjove og frugtbare steder som Pinterest og Instagram.

Pinterest er mit glade sted online, det er så intimt og kreativt der, hvilket bringer mig så meget lykke, og det er også en blændende trafikmotorist. Fokuser på 3 platforme, du elsker Max og dypp ind og ud på andre.

Så der har du det, politikker til at bryde (hvis du vil).

Der er ingen regler, husk det. Vælg det, der føles godt og gør dig glad.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at blogge og opfinde din vej, mens du går. Som med alle kunstnere er der ingen ideel eller forkert måde at være blogger på, og det er det, der er så forbandet smukt ved det.

Jeg ville meget gerne høre dine tanker og meget mere politikker, du måske bryder/foretager.

Foto af Alejandro Escamilla på Unsplash

Pin det!

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og bruger indsigt i, hvordan man opretter en digital service eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den oprigtige mors guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *