Bikini kl. 3,5 måneder efter fødslen? Jepp! {Rookie Mothers Sværhedsgrad#35}

Rookie Mothers -vanskeligheden#35 køber noget nyt denim, men jeg ændrede det op, da jeg havde brug for en svømmedag. Jeg burde ligeledes mest sandsynligt forsikringskravskravskreditvurdering for at tage et spædbarnssvømning, men jeg vil fortælle dig meget mere om det senere.

OK, så jeg tilstår, jeg gik ud til Old Navy omkring uge 2 postpartum, da jeg bare ikke kunne håndtere at bruge graviditetstøj, der udgiver spædbarn, men jeg kendte ikke, at det var en vanskelighed så godt som jeg ikke tog nogen form for fotos eller Virkelig arkiver noget. Jeg ønskede såvel som så hurtigt som muligt ud som muligt såvel som heldigvis lykkedes det mig såvel som opdagede et par, der har varet mig de sidste 17 uger (selvom de er meget billige såvel som efterlader blåt farvestof overalt, jeg går). Men fordi jeg ikke tog nogen form for fotos så godt, da jeg ikke krævede et par mere mellemliggende denim, troede jeg, at jeg havde lagt en smule spin på denne vanskelighed såvel som at tale om den tid, jeg var nødt til at gå på badning pasform handle ind.

Ja. Bademasse, der købte 3,5 måneder efter, at jeg fik en baby.

Vi havde haft vores Maui -flugt organiseret i temmelig lang tid såvel som et par uger før vi skulle forlade, troede jeg, at jeg ville prøve mine gamle bikinier bare for at se, om der var nogen form for mulighed, jeg ville i form ind i dem. Um. Ja højre. Mens bunden ikke var forfærdelige, var toppe totalt upassende. Jeg har typisk en B -kop såvel som at bære et lille/medium. Nu, amning ”, lad os bare oplyse i mine gamle bikini -toppe, jeg syntes som om jeg burde have filmet en porno. Der var ingen metode, som jeg måske havde dem offentligt, så jeg gik til mål, jeg gik, 3 dage før jeg rejste til ferie.

Jeg forstod, at jeg ønskede at holde sig til en bikini. Jeg har aldrig været en, når Piece Fit fan så godt som jeg ikke var ved at begynde nu. Min krop er muligvis ikke, hvor jeg vil have, at det skal være, men jeg havde et spædbarn, så der er ingen grund til at skamme sig over det. Så jeg begynder at gribe dragter ”¦ Jeg figurerer en størrelse stor i bunden såvel som top burde dække det. Jeg greb ligeledes nogle shorts såvel som nederdele til flugt i en række størrelser, såvel som da jeg kom til det passende rum, tror jeg, jeg havde omkring 30 ting at prøve på. Sig takket være godhed, som den passende ledsager, lad mig tage alt ind!

Så det endte med at blive helt fjernet fra starten, at mine bryster ikke var passende i en stor top. Først først troede jeg, at det bare var den pasform, jeg prøvede på, efter at have prøvet omkring 5 forskellige slags, at det endte med at blive ekstremt fjernet, at det ikke var dragt, det var mine enorme mælkemaskiner. Heldigvis havde jeg medbragt en størrelse XL -top, siden den var til salg såvel som lav såvel som se, det passer! Så godt som jeg virkelig følte mig ganske stor med mig selv i det ”“ Major Plus! Ingen af ​​shortsen i form, som var skuffende, men jeg opdagede to nederdele.

Jeg gik ligeledes tilbage ud og greb en mere pasform mere i størrelse XL såvel som købt den uden at prøve det. Det var nøjagtigt det samme brand som det, der havde i form, så jeg formodede, at jeg ville være dejlig at gå. Jeg fik hus såvel som fik godkendelsen fra hendes husbond såvel som pakket mine tasker.

Da vi kom til Maui, rystede jeg stolt både af mine bikinier såvel som følte dig fantastisk. Jeg har aldrig været en gal med enorme bryster, så det var type sjov at komme til at gå rundt i pooldækket samt få nogle stirrer hahah. Jeg fik endda kommentarer på min Instagram -konto om nøjagtigt, hvor store mine bryster så ud! Bit forstod mange mennesker, at disse bare var på kort sigt så godt, da jeg virkelig bare bragte frokost til min datter, men fyr, det var en god selvtillid booster.

Da vi forlod, følte jeg mig så positiv, at jeg endda gik rundt uden cover-up! Selvom det ikke var sikker på, om det hele skyldtes den fantastiske passende dragt, eller den glade time mai tais dog betyder det virkelig ?? ?

[Fotokredit: Whitney Drew – Alle rettigheder forbeholdt]

Find meget mere spædbarnsaktiviteter med de 52 regelmæssige rookie -mors udfordringer.

Hvis du allerede deltager, skal du bruge hashtag #rookiemoms på Instagram eller Twitter, så vi kan bifalde hinanden på.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *