Forældreudvikling: Presselig posefood

Jeg får æble/gulerodknusere fra Trader Joe’s rutinemæssigt. Stilen er som de andre produkter, du ser ovenfor, såvel som mine børn kan lide det.

Da jeg gik til The Fancy Food Show i San Francisco med min mor i sidste måned, så jeg meget mere klemte genstande såvel som troede, at den nye spædbørnsfødevareemballage var ganske cool. Jeg følte mig aldrig fantastisk ved at kaste en glasskrukke med spædbørnsmad i min blepose – en pose virker mere sikker for transport.

Bemærk, at et par af varerne ovenfor har virkelig enorme hætter. Det er siden producenterne tilfredsstiller retningslinjerne for sikkerhed Re: kvælning.

(Jeg kan godt lide denne emballage fra Transformation Food.)

Så hvad tror du? Mærkelig? Yum?

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *