(En lang) weekend på billeder fuld af familiefejringer

Denne weekend var ikke bare spændende for Royals, da denne familie havde episke fejringer, også til at skåle.

Min anden fætter Leo blev født på samme dag som prinsessen og tjente sig selv som en mindes sølvmønt og en hel masse stor fed græsk kærlighed.

Helt smuk er jeg nu frygtelig broody og kan ikke vente med at hotfoot det til Manchester for meget tiltrængte kos med denne søde.

Hvor sød er dette billede af søsknene sammen. Jeg elsker mine smukke kusiner.

Åh og Lille Leo og Mummy Katie (ja en anden Kate) lavede endda forsiden af Manchester Evening News også den dag! Godt gået Katie og Solos, jeg er så stolte af jer alle!

Og det var ikke alt, min elskede lillebror (vi er kun 22 måneders mellemrum) en anden solo (opkaldt efter min bedstefar, Solomon), foreslog sin smukke kæreste Lucy på søndag på den mest romantiske måde.

Jeg vil ikke afsløre alle, da nogle ting er hellige og ikke blog-foder, men de ville have mig til at dele, hvor glade de er-vi alle er.

Jeg var nervøs for Sol hele søndagen, efter at have hjulpet ham med at designe gnisteren i en forlovelsesring. Og hun elskede det! Jeg har altid ønsket en søster, så det er vidunderligt at byde Lucy velkommen ind i familien!

Mwah!

Når jeg talte om perler, var jeg temmelig bowlet over mig selv, at min mand Peter forkælet mig til en tre diamantring til min højre hånd lørdag for at markere vores 10 -årige bryllupsdag.

En absolut rock-elsker (meget heldig)- Med en opgraderet forlovelsesring og en 5 diamant evighedsring, der er begavet til mig efter min yngste, Xander blev født, faldt jeg hovedet over hæle forelsket i denne ring, da Peter bad mig om at vælge et stykke At markere vores årti sammen.

En pige fortjener 2 evighedsringe, ikke?!

Jeg har tro, at jeg nu har nået min diamantkvote for livet!

Senere på aftenen så datoen aften, der begyndte med overdådig italiensk mad ved stearinlys, lyserød champagne og mere end noget andet, bare føler mig taknemmelig for at møde min soulmate så ung (24) og have de lykkeligste år sammen, vores højdepunkt er vores to utrolige sønner.

Vores drenge-

Vi var temmelig heldige i Leeds, når det kom til vejr i denne weekend, solen kom ud, hvilket betyder sjov i haven både i vores hus og mine folk og de mest perfekte solnedgange til at runde det hele ud.

De smukkeste af solnedgange uden for vores hus-

Tilbage inde byggede Xander tårne med sine mursten og blot kølet på sofaen og så tegneserier før sengetid. Det er de små ting …

Wow hvad en weekend med festlighederne det var-vi ristede til nye begyndelser, hoppede babyer og de bedste år i vores liv.

Hårene på mine arme står på ende, når jeg skriver dette. Det er virkelig sådan et specielt tidspunkt for denne familie.

Skål eller som vi grækere siger, Yamas!

Jeg ville meget gerne vide, hvad du kom til denne bankferiehelg også?

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og giver indsigt i, hvordan man opretter en digital forretning eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den ærlige mors guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Bestil nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *