Hvorfor du måske ikke ønsker at tabe dig

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

For et par uger siden delte jeg nogle lette vægttab matematik:

3500 kalorier = 1 pund fedt

10 minutters aerob aktivitet = ca. 100 kalorier brændt

500 kalorier mindre (gennem ændringer i spisning eller træning) pr. Dag = 1 pund mistet om ugen

Når det hele er stavet sådan, ser det ud til at være så let og ligetil, ikke sandt? Men vi ved alle, at det ikke er så enkelt. Fordi at få det hele til at ske konsekvent – øvelsen, den sunde spisning – er hård!

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du taber dig, kun for at sabotere dig selv og sætte vægten bedst tilbage på? Inden du bliver vred, frustreret og modløs med dig selv, skal du give dig selv noget medfølelse, fordi her kan være et par grunde til, at du gør det.

Mens du måske synes, det er naturligt at ønske at tabe overskydende vægt, har du nogensinde tænkt på, hvad de ekstra pund muligvis leverer? Talrige mennesker, uanset om de er klar over det eller ej, holder vægt på … med vilje. Der er adskillige grunde til dette.

1) Vægt kan tilbyde en beskyttende barriere – husker du, da du plejede at gemme dig bag din mors ben, da du var bange? Du bruger muligvis overskydende vægt til at tilbyde den samme beskyttelse for dig nu. Der er måske grunde til, at det at se eller føle sexet eller attraktivt skaber bekymring eller ubehag for dig, så at holde vægten på forhindrer disse ubehagelige følelser i at opstå.

2) At være overvægtig er behagelig – en anden grund til, at du måske holder vægt på, er fordi du er usikker eller ubehagelig med de forventninger, der kan blive placeret på dig med en ny, fit, sexet krop. Ved din nuværende vægt ved du, hvad der forventes af dig, og der er en følelse af fortrolighed med det hele. Disse følelser kan være enklere at tackle end det ukendte ubehag; Selvom det, der er kendt, er at være overvægtig og ulykkelig.

Relateret hvorfor du burde tilføje phytonutrients til din diæt

3) Partnere i kriminalitet – Endnu en grund til, at du måske holder vægt på, kan involvere en partner. Måske at spise sammen er en forbindelse, som du begge har eller madlavning sammen, er en aktivitet, som du begge deler. I stedet for at risikere at bryde denne obligation, fortsætter du den aktivitet og praksis, du har udviklet for at opretholde denne forbindelse.

4) At være attraktiv kan være en risiko – endnu en grund kan være nødt til at afslutte med den risiko, som en partner kan føle, hvis dit vægttab indebærer meget mere opmærksomhed fra det modsatte køn, højere selvtillid og en større følelse af selvtillid. Eventuelt er din ægtefælle eller partner usikker, jaloux og føler sig truet af, hvad dit nye udseende og forbedrede selvtillid kan bringe. I stedet for at arbejde gennem disse spørgsmål synes adskillige kvinder, at det er enklere at holde vægten på for at undgå at “rocke båden” med deres partner.

5) Praksis er svær at bryde – en anden grund til, at vi kan holde vægten på, skal afslutte med dine vaner. Du spiser måske de samme fødevarer på samme tider på de samme steder fra dag til dag. Denne praksis, du har oprettet, er nu dybt indgroet i dig; De er en sædvanlig del af din daglige rutine. For eksempel er du måske blevet brugt til at springe morgenmad over, gribe en fastfood -frokost, komme hjem for at spise en stor middag og slappe af foran tv’et i slutningen af ​​en lang dag med en pose kartoffelchips. Selvom denne praksis muligvis er velkendte, kan de spille en betydelig rolle i at holde ekstra vægt på.

Jeg har arbejdet med adskillige mødre, der har tabt sig, og derefter finde en måde at sabotere deres vægttabsindsats og hurtigt erhverve det bedst tilbage. Selvom det ofte er et spørgsmål om at skabe sundere praksis for at få vægten af ​​en gang for alle, er det i nogle tilfælde vigtigt at grave dybt og se, om der er en grund til, at du med vilje har holdt vægten på. Selvfølgelig, hvis du opdager noget for udfordrende til at arbejde igennem alene, skal du selvfølgelig få yderligere støtte.

Relateret, hvordan stress, tarmsundhed og autoimmunitet alle er forbundet

Bare fordi noget har været en bestemt måde i et stykke tid, betyder det ikke, at det skal forblive på den måde, hvis det ikke fungerer for dig mere. Du kan foretage enhver ændring af dine tanker, handlinger og praksis i køb for langsomt og forsigtigt at opdage dit bedste selv. Det starter med bevidsthed og ønsket om at ændre noget, der ikke fungerer for dig.

Har du en historie om, hvordan du har fundet en måde at erobre hindringer i dit liv eller forhold til flytning langs stien til et sundere liv? I så fald ville jeg meget gerne høre om det! Venligst LeAve en kommentar nedenfor eller send en e-mail til Debi (at) Themojocoach.com.

Debi Silber, “The Mojo Coach” www.themojocoach.com

Begynd at modtage dine helt gratis gaver! *En særlig rapport om vægttab *1 år med ugentlige e-mail-forslag om ernæring, vægttab, fitness, spændingskontrol, følelsesmæssig sundhed, forhold og spiritualitet *Et abonnement på Mojo-øjeblikke, et to-månedligt nyhedsbrev Skrevet bare for mødre alle helt gratis på www.themojocoach.com

Link til dette indlæg: hvorfor du måske ikke ønsker at tabe sig < /a>

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *