Boganmeldelse: Mad til tankevækkende forældre

Så meget som jeg tror, ​​at alle veteranmødre virkelig ønsker at hjælpe rookies med at tilpasse sig deres nye roller og ansvar, er det let at blive snarky, at glemme, hvor sårbar en ny mor er, og Understand, hvor overvældet vi engang følte os, og minimerede hele overgangen til Parenthood til noget enkelt, som “Jeg kunne aldrig engang tage et brusebad!” Vi vil ikke glemme, hvad der kræves et blidt touch for at hjælpe med at støtte en ny mor uden at få hende til at føle sig flov eller som om hun “gør det forkert”.

Og ingen ved virkelig nogensinde, om de gør det rigtigt. (Min 7-årige sover stadig i en lille børns seng. Godt eller dårligt?)

En bog, jeg blev sendt til gennemgang, mad til tankevækkende forældre, slår bare den ideelle tone til at levere rådgivning. Forfatterne, Tara og Nina, hver mødre på tre, lyder virkelig som om de er mine venner. Jeg kunne fortælle Ideal Away, at de er mine mennesker. Formatet for bogen er en række lister, men listen er ikke grundlæggende kuglepunkter, de er konkrete ideer og motiveringer til at nyde familielivet mere.

Her er et uddrag fra listen kaldet “Tanker til nybegynder”, der har følgende fem nuggets:
1. Find dit folk
2. Slip
3. Find din egen måde
4. Omfavn en ny rytme
5. Tilbage

Jeg værdsætter, at forfatterne anerkender, at ”vaskeriet kan vente; gå og tage en lur ”er ikke alles stil. Nogle nye forældre (for eksempel min mand) vil føle sig meget mere energisk af et rent rum end en lur. Eller for at vende det rundt, kan man føle sig meget mere nød af vaskeriets bunke end af manglen på søvn. Vi opererer alle forskelligt, af denne grund tager dette på “slip”:

Tillad dig selv at acceptere hjælp ””, som kan være sværere end det ser ud til. For os var en af ​​de hårdeste ting at “give slip” af vores følelse af uafhængighed og kompetence. Vi havde kørt med i så mange år glimrende kontrol i førersædet, Takin ‘pleje af service helt fint, tak. Utroligt nok, et tankevækkende tilbud om hjælp på en eller anden måde at kaste en skygge af selvtvivler, og vi tænkte: “Er jeg nogen, der har brug for hjælp?!” Pause. Gennemfør det. Spørg dig selv i stedet, ”Hvorfor ville jeg ikke acceptere denne slags gestus i køb for at have meget mere tid til at binde med min baby, tilbringe med min familie, slappe af, sove, træne, komme til telefonen (udfyld tingene Det giver dig fred og glæde her!) ”¦?” Så vores råd? Sig ja, tak, og lad hjælpen ind! Nyd måltidet, blød i det rene karbad, vær taknemmelig for, at Onesies er rene ””, selvom de er foldet i en sjov form.

Spol frem ud over babysagene, og Nina og Tara deler metoder til etablering af sjove familietraditioner på deres liste ”Fodring af familien.

Mange familier bygger traditioner omkring de forskellige holi-dage, de fejrer. Men vi foreslår at skabe og formalisere yderligere ritualer, specielle for din familie, som virkelig kan tilføje en følelse af nærhed ”” som det gode gamle hemmelige håndtryk fra vores imaginære barndomsklubber. Denne praksis får os til at fejre de små, hverdagslige ting. I vores hus, når nogen er syg og bliver hjemme fra skole eller arbejde, får vi den specielle syge bakke ud. Måltider og snacks bringes til individet på den specielle bakke i sengen ”” en fordel for at skulle gå glip af skolen og lægge lavt. For at fejre præstationer bryder vi de specielle briller ud (små portbriller fungerer godt) og giver børnene mocktails eller “børns vin” (dvs. druesaft).
Du kan bede dine børn om at foreslå begivenheder for at fejre om hinanden. Nogen opgav bleer eller en napp ”” en stor sag til fest!

Læs meget mere om mad til tankevækkende forældre: 12 must-have lister for nye forældre og unge familier på Amazon.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *