Immunsystemuddannelse: Ny bog bruger alternativ til vaccination

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

https://apis.google.com/js/plusone.jsi mener meget stærkt, at ethvert barn skal vaccineres i køb for at forblive sundt og stoppe et udbrud af infektionssygdomme. Masser af forældre er uenige med mig og føler, at vacciner forårsager ugunstige bivirkninger. Jeg har valgt at vaccinere alle mine børn, fordi jeg vil have dem til at være stærke og sunde og ikke behøver at lide med en forebyggelig sygdom som polio, fåresyge eller hepatitis. Jeg tror heller ikke, at der er nok forskning og bevis for, at vacciner forårsager langsigtede sundhedsmæssige problemer hos børn.

Striden bag vaccination af børn opdrages igen i den nye bog, The Solution, af Cilla Whatcott og Kate Birch. De mener, at homeoprophylaxis er et mere sikkert alternativ til moderne vaccinationer. Hvis der praktiseres korrekt, kan forældre holde børn sunde gennem udvikling af immunsystemet.

”Som homøopatiske fagfolk og globale borgere er vi bekymrede over den alarmerende forekomst af immunsystemforstyrrelser og udviklingsforsinkelser, der påvirker så mange børn som et resultat af de nuværende vaccinationsprogrammer,” siger Birch. ”Vi er forpligtet til at udvide brugen af ​​og adgang til homeoprophylaxis internationall til forebyggelse af infektiøs smitsom sygdom.”

Homeoprophylaxis er processen med at uddanne dit barns immunsystem til at bekæmpe sygdom gennem at give ham en lille dosis af sygdommen. Hvis du ikke har en grundlæggende forståelse af homøopati, finder du muligvis muligheden meget forvirrende. Homøopati er en medicinsk praksis, der er grundlagt af Samuel Hahnemann på princippet om, at “som kurer kan lide.” Det vil sige stoffer i en sund person, der producerer de symptomer, som individet lider af, bruges til at behandle patienten.

Brug af homøopati til at helbrede sundhedsmæssige problemer kan lyde som en radikal idé for nogle mennesker. Gennem erfaring ved jeg, at denne alternative medicin fungerer. Men jeg er meget skeptisk over for at bruge homeoprophylaxis i stedet for moderne vacciner. I løsningen præsenterer Birch og Whatcott en mulighed for familier, der søger et naturligt sundt alternativ til vaccinationer.

”Ved at forstå, hvordan immunsystemet fungerer, og hvordan konventionelle vacciner har påvirket langsigtet sundhed, kan forældre være bemyndiget til at tage kloge beslutninger om, hvordan de kan holde deres børn sunde,” siger Whatcott. I sidste ende vil vi gennem løsningen gerne ændre det nuværende paradigme om vacciner og sygdomme fra at kæmpe mod bakterier og vira til at lære at eksistere sammen med dem på en sikker måde. ” Du kan købe muligheden: homeoprophylaxis: Vaccine -alternativet på Amazon.com eller i din lokale boghandel.

Relaterede 3 ting, du har brug for at vide om Covid-19, hvis du har en autoimmun tilstand

*Videregivelse: Jeg modtog en kopi af indstillingen: Homeoprophylaxis: Vaccinealternativet i bytte for denne gennemgang. Alle udtalelser er nøjagtige og 100% mine.

Cascia Talbert er en travl blogger, udgiver, freelance forfatter, online købmand og mor til fem børn, der bor i det nordvestlige stillehav. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskab for at skrive og forblive sund, startede hun det sunde Mommies -magasin i 2007. Magazine Healthy Mommies er i øjeblikket rangeret som den øverste sundhedsblog for mødre og indeholder flere sundhedsekspertforfattere og morbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede til sundhedsspørgsmål og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger til deres børn og vende barndoms fedme statistikker i USA

Ms. Talbert er en fremhævet sundhedsblogger på WellSphere.com, og hendes artikler kan også findes på EzineArticles.com. Hun driver også det sunde mødre sociale netværk på Ning, er Chief Marketing Officer for Talbert Nutrition LLC og er i det rådgivende bestyrelse for sociale medier for America’s Wellness Challenge. Følg hende på Google+.

Fandt du disse oplysninger nyttige? Klik her for at vise din støtte til det sunde Mommies -magasin.

Link til dette indlæg: Uddannelse: Ny bog bruger alternativ til vaccination

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *