8 Fertilitet Superfoods

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Du er klar over, at det er klogt at spise sundt, men var du bevidst om, at specifikke slags fødevarer menes at øge dine muligheder for at ende med at være gravid? Mange kvinder i dag forstår, at de er nødt til at stoppe med at ryge såvel som alkoholforbrug, når de prøver at blive gravid. Imidlertid betaler ekstremt få renter for deres diæt, såvel som de ender med at spise urimeligt. Tro det eller ej, nogle fødevarer er fertilitetsforstærkere. Diætister, læger, økologiske fødevarestoffere, forskere såvel som herbalists er overbevist om, at mad er vigtig, når de prøver at blive gravid. Lige her er en 8 fertilitetssuperfoods, der hjælper dig med at øge dine muligheder for at blive gravid.

8 Fertilitetssuperfoods

Broccoli

Broccoli er en enestående kilde til vitaminer såvel som mineraler. Det pakker fantastiske mængder folinsyre, som kvinder allerede forstår, at det er afgørende for en stærk, sund graviditet. Broccoli har også øget mængder C -vitamin; C -vitamin er fantastisk for en kvindes æggestokke, da det hjælper med at modne ægene såvel som plejevand. Hvad angår folinsyre, har forskningsundersøgelse vist, at den undgår sundheds- og wellness -forhold, såsom spina bifida fra at udvikle sig. Derfor har vi inkluderet Broccoli som en af ​​vores fertilitetssuperfoods.

Kål

Kål er en mere fantastisk superfood, der kan hjælpe med at forbedre fertilitetsniveauerne. Det består af DIM (di-indolmetan), et poly-næringsstof, der undgår fibroider (betragtes som en primær aktivering for kvinders infertilitet) samt hjælper med at fremskynde østrogenmetabolismen. Poly-næringsstoffet kan ligeledes minimere farerne ved at etablere endnu en sundheds- og wellness-tilstand hos kvinder, kaldet endometriose.

Yams

I vores oversigt over fertilitetssuperfoods har vi inkluderet denne velsmagende rodgrøntsag. Nogle fagfolk i den medicinske verden mener, at yams i deres struktur har en forbindelse, der kan stimulere ægløsning. Det ser ud til, at denne superfood består af phyto-østrogenter, ud over dioscin, en helt naturlig type progesteron. Fibroider såvel som endometriose, der forårsager større infertilitetsproblemer hos kvinder, er knyttet til østrogendominans. Professionelle forsikring hævder, at YAM’er kan hjælpe med at kontrollere balancen mellem progesteron såvel som østrogen, hvilket forbedrer fertiliteten.

Relaterede sundheds- og wellness -fordele ved hvidløg såvel som hvad er det godt til

Avocado

Avocado er en usædvanlig af vitamin E; Læger antyder, at E -vitamin er vigtig for sædmobilitet. Derudover hjælper det med at mindske sæd -DNA -defekter ud over ekstra mangler, der kan aktivere aborter. Øgede E -vitaminniveauer kan hjælpe med at gøre sæd frugtbart såvel som derfor øge et par muligheder for at ende med at være forældre.

Æggeblommer

Æggeblommer består af en høj mængde cholin, en forbindelse, der holder kvinders rør væk fra forhold som spina bifida eller anencephaly. Imidlertid inkluderer mange kvinder ikke tilstrækkelig cholin i deres diæt, eller værre, forstår ikke engang, at det kan hjælpe med at forbedre deres muligheder for at blive gravid. This is why eggs are extremely crucial fertility superfoods for women. Forøg din daglige brug af kogte æg, såvel som glæde af æggeblommen, da det er en enestående helt naturlig kilde til cholin.

Laks

Salmon is very rich in fatty acids, much better understood as omega-3s. It is an exceptional type of fish that is simple to cook in lots of different ways. Salmon boosts fertility levels, supplying that it comes from dependable sources. women that have provided birth before, may struggle getting expecting once again since a lot of of the supply of fatty acids has already been consumed. Wild salmon consumed at least 3 times per week boosts fertility levels. Furthermore, as opposite to swordfish as well as tuna – which are likewise rich in omega-3 – salmon doesn’t consist of that much mercury.

Græskarfrø

Studies have shown that pumpkin seeds consist of a great deal of zinc. This assists establish healthy sperm, in addition to improve egg development. appropriate amounts of zinc are needed for both guy as well as women attempting to have a infant since it assists with typical cell division. If you are trying to find fertility superfoods for both guy as well as women get hold of a bag of roasted pumpkin seeds.  As for other kinds of foods rich in zinc, we must likewise mention peas, oats, almonds as well asrug.

Relateret spiser du dine følelser? Anerkendelse af angst såvel som følelsesmæssige spisemønstre såvel som ideer til at hjælpe dig med at klare

Leafy greener

Der er ikke noget trick, som blade miljøvenlige er afgørende i vores daglige diæt. De består af en hel del jern såvel som folinsyre; To stoffer, der ligeledes kan hjælpe med at forbedre fertilitetsniveauerne, ud over at stoppe fremme af specifikke fødselsdefekter. Folinsyren såvel som jern indeholdt i bladede miljøvenlige fremmer sundt æg såvel som sædudvikling. Jern hjælper med at producere en stærk endometrial foring; hvilket hjælper zygoten med at forbinde effektivt til livmoderen såvel som at etablere passende til overholdelse af 9 måneder.

Der er mange andre fødevarer, der kan hjælpe kvinder med at forvente og har sunde babyer. Selvom det er vigtigt at følge en sund kost, kan du ligeledes søge råd fra en læge for at foreslå dig nogle kosttilskud. På internettet kan vitamin såvel som helt naturlige kosttilskud hjælpe med at udfylde hullerne, samt give din krop det forbedring, den har brug for for at forblive gravid.

Om denne forfatter: Jefferey Morgan tænker på at komponere om sundhed og velvære såvel som fysiske fitness -associerede problemer. Han har en dyb forståelse på dette felt. Ligeledes komponerer han til et websted www.supplemeded.co.uk, der bruger vitaminer af top kvalitet såvel som kosttilskud til de allerbedste mulige priser.

Diætanbefalinger såvel som IVF -fertilitetsbehandlinger

#Throwback: 90’erne frokostkasse snacks voksne årtusinder savner fra barndommen

Link til dette indlæg: 8 Fertility Superfoods

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *