7 ting at gøre, når du føler dig overvældet

alle af os bliver til tider overvældede, ikke? Jeg føler det bedst nu, så meget, at jeg måske bare vil lægge mig så godt, da jeg bare bare er vågnet op! Xander var oppe hele natten med en temperatur, mit køretøj har problemer så godt som jeg er på deadline. *Bangs hoved.

Her er det, at det er overvældet, er helt typisk såvel som almindeligt, det er vores metode til at håndtere de mange såvel som i nogle tilfælde ubegrænset spinding af plader og uundgåelige f *** ups, der er livet. Spænding er der for at skubbe os fremad såvel som på afdelinger, med alt, hvad det endnu ofte kan gøre det modsatte, stopper såvel som at stoppe os i vores spor.

Der er dog gode tilbud af metoder, som vi kan hjælpe os selv.

Som altid kan jeg godt lide at blogge om de ting, der påvirker mig personligt i håb om, at mine beskeder vil være katartisk (blogging er trods alt terapi), mens det ligeledes tvinger mig til at lytte til min egen vejledning såvel som selvfølgelig, med det mål, det hjælper I også alle.

Vi gør alle sammen så meget. Vi overskrider, ikke kommer sig, sover mindre, række ud efter meget mere sukker såvel som aldrig ser ud til at indhente os selv for at genopfylde såvel som at komme sig.

Jeg forstår ‘Jeg har fået dette’ mange af tiden, at nogle hvordan, jeg altid får det, der er gjort, jeg kræver, men jeg forstår også nøjagtigt, hvor svækkende såvel som affald, der er frazzled såvel som stresset, kan føles som.

Så nøjagtigt hvordan kan vi erobre følelser overvældede, så vi kan komme tilbage på banen såvel som at håndtere det, vi skal gøre.

Her er hvad der har hjulpet mig i fortiden, såvel som jeg lægger disse forslag i metoden, når meget mere (med lidt hjælp fra mine venner)!

Tag en lur. Jepp, jeg forstår, at det er vanskeligt at opdage tiden til at snooze om dagen (nøjagtigt hvordan jeg ønsker siestas var en ting i Storbritannien) Men en burst af yoga ved mit skrivebord, når jeg føler, at jeg virkelig fungerer til at berolige et hektisk sind . Det giver mig mulighed for at bryde helt fri fra kaoset i det øjeblik, når uanset hvad der føles meget, så jeg kan trække vejret i stand til at vende tilbage med friske øjne såvel som fornyet motivation. Andre lover ved mægling såvel som jeg er identificeret for at prøve det snart også. Min kammerat Ursula fra Mumbelievable forguder Headspace -appen. Hun siger, ‘Headspace er fantastisk, når du starter. Jeg opdagede udsigten til meditation snarere skræmmende såvel som bare ikke har meget tid af mig selv på en dag til at øve, men sessionerne i denne app er korte såvel som enkle at overholde, så jeg kan i form det i. Nu når jeg føler mig overvældet – hvilket ofte er! – Jeg sidder med ryggen direkte på kanten af min stol såvel som tager ti dybe indåndinger så godt som jeg føler mig roligere øjeblikkeligt.

Kør/gå ud. Jeg gjorde dette på fredag efter faktisk 2 uger uden øvelse samt et væld af undskyldninger. Jeg er en kvinde med ekstremer samt flip fra at køre dagligt til faktisk Nada. Jeg kræver højere konsistens såvel som balance i mit liv såvel som at forstå, at jeg skulle gøre træning til en del af min hverdag. Jeg kan godt lide det, når jeg presser mig selv til at løbe, det hast af endorfiner, bryde en sved såvel som at føle mig sulten såvel som at nyde min morgenmad eller frokost efter en session, så jeg kræver for at minde mig selv om alt det, når jeg føler mig freaked ud som så godt som krav om afledning af energi andetsteds. At have dette område til at køre rydder altid mit hoved. Præcis det samme gælder for en tur. Frisk luft såvel som en ændring af kulisser holder aldrig op med at arbejde for at berolige mig. Dr. Juliet McGrattan, GP såvel som Runner er enig, ‘Det kan føles temmelig skræmmende, når du har haft det svært at holde hovedet over vandet, såvel som pludselig føler du, at du drukner. Det er så simpelt at ende i denne indstilling såvel som kan få dig til at ende med at være ængstelig, panik såvel som fuld af selvtillid. Når du ikke kan tro direkte så godt som ikke forstår, hvad du skal gøre først, er det en fantastisk løsning at tage en træningspaus. Aktivitet udløser frigivelse af feel-good, glade hormoner til at lette dit humør såvel som træning kan få dig til at fokusere såvel som at koncentrere dig meget bedre, når du kommer tilbage. Hvis du vælger en øvelse, der har en gentagen bevægelse som svømning, løb eller cykling, har den rytmiske støj fra dine fødder, hjul eller vandstænk også en beroligende, meditativ indflydelse, som også vil hjælpe dig med at slappe af og fjerne dit sind. Træning i et miljøvenligt område såsom en skov eller ved en flod er især fordelagtigt. Tag et par øjeblikke på at stå stille såvel som at trække vejret dybt. Se dig omkring, lyt til de synes såvel som at føle luften på dit ansigt. Prøv at slappe af såvel som glæde i øjeblikket. Du vil føle dig omopladet såvel som være meget mere effektiv ved din tilbagevenden.

Spor dig fremskridt. Da jeg brugte til at arbejde for et filmfirma, ville en assistent der trække kasser ved siden af hendes stadigt voksende to-do-liste, som hun ville krydse af med dagen. Jeg prøver så godt som nøjagtigt det samme nu såvel som at opdage KeEPing-faner på en opgaveliste-fil på Internettet indebærer, at jeg kan skifte produkter rundt, når prioriteter bevæger sig. Jeg er personligt nogen, der kan lide at få så meget gjort som muligt så hurtigt som muligt såvel som til det allerbedste af min evne. Jeg er en tilbagevendende perfektionist såvel som mens jeg nu overholder hele ‘fremskridt over perfektionisme’ design Marie Forleo går ind for, jeg prøver altid at overlevere det, der er godt, men jeg kræver for at minde mig selv om, at jeg har en rutine Af en grund såvel som at opgavelister aldrig slutter. Det ser ud til at være så let (og det er), men at købe en enorm husholdningskalender, der nu hænger i vores køkkenområde, har forvandlet vores liv. På det markerer jeg, hvad vi som husholdningskrav til at gøre så godt som jeg har lyst til, at vi alle har meget mere struktur såvel som højere ro i sindet for det. Min kammerat Michelle fra Michelle Reeves Coaching kører et gratis 5 -dages lille program om nøjagtigt, hvordan man erobrer overvældende så godt som har en meget offentliggørelse om nøjagtigt, hvordan du prioriterer, når du føler dig overvældet, hvilket giver meget flere tip.

Tal med nogen, der forstår dig såvel som dit scenarie. Peter, min mand, er min samlede klippe. Han er sådan en rationel såvel som rolig person, der ser det positive i enhver situation. Han beroliger altid såvel som minder mig om, at jeg aldrig har undladt at give noget i fortiden, såvel som tingene altid vil vise sig at være ok. Jeg taler ligeledes med min manager, Neil en række gange om dagen, en mere beroligende kraft, der hjælper med at lindre spændinger, når den viser sit grimme ansigt, såvel som holder mig fokuseret.

Være taknemmelig. Det er så simpelt at tage livet for givet, men det er vigtigt at huske, hvad du har, såvel som at værdsætte nøjagtigt, hvor heldig du virkelig er. At holde en fortegnelse eller tage time -out til at skrive noter i en taknemmelighedsdagbog, der afspejler alle de fordele i dit liv, vil minde dig om nøjagtigt, hvor stor du virkelig har fået det, selvom det ikke føles den metode bedst nu. Jeg gør dette med mine unge mange nætter, vi siger eller komponerer forskellige ting, vi er taknemmelige for. Det er et fantastisk ritual til metoden som familie. Højere taknemmelighed indebærer højere tilfredshed.

Sig nej. En vanskelig, jeg kender, men hvis du føler dig overvældet såvel som at håndtere en stadigt voksende liste over anmodninger, føler du ikke, at du har tid, energi eller entusiasme til, du er nødt til at gå væk. Ditto med ekstra forpligtelser. Hvis du har travlt, har du travlt. At proppe ting i vil kun tjene til at spænde dig mere ud. Tag styring af dit liv såvel som dagbog, træningsgrænser samt begynder at føle, at tonerne skifter.

Har en fjeder eller enhver form for sæsonbestemt ren (bogstaveligt talt såvel som metaforisk). Jeg er lidt fortæret med Spring Clean IRL såvel som online. Jeg kan godt lide at holde på toppen af skabe, garderobeskabe, legetøj såvel som mere, rutinemæssigt udfylde velgørenhedsposer med ting, vi ikke kræver eller ikke længere bruger. Det er vigtigt, at jeg prøver ikke at overdrive på det allerførste sted, men livet forekommer hej, især med børn. Ligeledes er det vigtigt at eliminere eller distancere dig fra giftige mennesker. Det meget mere positive liv er generelt, den enklere er det at håndtere spændinger dagligt, så begynder at strømline dit liv på alle måder.

Bonuspunkt er at tage fridagen. Min fantastiske ven Uju af Babes om byen foreslog en udgivelse af den inspirerende TSH, der fremmer time -out til bare at komme sig såvel som at føle sig påvirket igen, så godt jeg vil arbejde dette i, når en måned eller mere.

TSH -citater fra bogens essentialisme af Greg McKeown, ‘Vi kræver område for at gå i gang i køb for at bestemme de vigtige få fra de trivielle mange. Desværre får vi ikke i vores tids-udsultet alder ikke dette område som standard-kun efter design ‘.

Det har påvirket mig til at få tid til at tage timeout såvel som med meget mere timeout, kommer roligere såvel som meget mere rationelle reaktioner dag til dag.

Jeg håber, at mine forslag hjælper. Lad mig forstå, hvad der hjalp dig!

V

Pin det!

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve såvel som at trives på arbejde såvel som hos House såvel som giver indsigt i nøjagtigt, hvordan man producerer et digitalt firma eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den sandfærdige mors guide til at overleve såvel som trives på arbejde såvel som hos House (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

Den arbejdende mor: Din guide til at overleve såvel som at trives på arbejde såvel som hos House (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke overholde Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest samt Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit almindelige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer samt nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *