Ting at udføre i Milano, Italien med spædbørn

hvor du skal skubbe din klapvogn i Milano

At sende en stor grazie til Michela i Milano for at afrunde vores fantastiske sæt aktiviteter af mødrene fra BabyCcinoblog. Michela fortsatte med at fortælle os nøjagtigt, hvor ikke-kidvenlig Milano er, men hun håndterede for at finde op med en sjov række aktiviteter for mødre, babyer såvel som små børn.

Vi er alle for, at mor får en cappuccino -pause … Jeg håber, at hvis jeg nogensinde klarer det til Italien med bambinoer, vil hun vise mig de allerbedste områder personligt.

Mandag:
Tag det enkelt mandag morgen, da så mange ting er lukket! Gå til en fantastisk bar såvel som den normale italienske morgenmad: Cappuccino såvel som Cornetto (den italienske croissant) samt få en babyccino til dine børn. For at få den fulde oplevelse skal du have den hurtigt såvel som mens du står op, men det er måske ikke perfekt med børn på slæb.

Uanset hvor du er, må du ikke være så godt langt fra et stop af de 29/30 sporvognslinjen: Det er en linje, der gør en total løkke omkring Milano, der overholder de (nu ueksisterende) spanske vægge. Sporvogne i drift på denne linje er ekstremt gamle, svarende til San Franciscos ledningsbiler, såvel som børn som dem! Vent op, indtil rushtiden er forbi såvel som ombord på en, billetter er 1 euro såvel som unge under 10 går gratis.

Gå af i Corso Vercelli, en af ​​de bedste køb af gader i Milano. Corso Vercelli sammen med sin fortsættelse ved hjælp af Belfiore såvel som ved hjælp af Marghera er sandsynligvis et af de allerbedste placeringer for sko, børnebutikker såvel som smykker (sammen med hvad som helst andet). Tag en pause såvel som at have en gelato på Grom, bestemt den allerbedste is i verden! Ombord på sporvognen såvel som i alt din turné.

Tirsdag:
Gå til Leonardo Da Vinci Science Museum, hvor højdepunkterne er design af de maskiner, der er skabt af Leonardo, samt en ægte ubåd. Toti er en krigsubåd, der er udviklet i Italien i 1967 såvel som er over 46 meter lang. Dens transport til museet tog placering i midten af ​​august såvel som i løbet af natten for at minimere forstyrrelser. Det var ekstremt spektakulært! Billetter kan bookes under udvikling eller fås på museet.

Desværre er cafeteriet lukket indtil derudover varsel, så du kan gå ned ved hjælp af San Vittore såvel som at have en sandwich i en af ​​de masser af caféer eller have et stykke pizza eller focaccia fra en af ​​bagerierne.

Efter frokost skal du gå en tur rundt om Basilica di Sant’Ambrogio. Det er den meget milanesiske kirke, ekstremt stram såvel som elegant. Unge kan løbe rundt i dækket, hvis de stadig har en vis energi til at kaste af efter museets besøg.

Tag Corso Genova, en stor købsgade, samt gå mod Navigli. Disse kanaler er det, der er tilbage af hele kanalsystemet, der eksisterede i Milano i middelalderen. Kvarteret er ekstremt karakteristisk, en smule bohemsk måske. Hvis det er sommeren, vil gaderne langs kanalerne blive fodgænger, såvel som alle barer vil have borde udenfor. Du skal have en aperitiv, dette er den største milanesiske vane. Du får en drink såvel som baren leverer, så masser af snacks, at du også kan undgå middag. Prøv at gå tidligt på aftenen for at sikre, at det ikke er så overfyldt.

Onsdag:
Gå (vindue) Køb i det, der forstås som “mode -firkantet”. Alle gader omkring ved hjælp af Montenapoleone såvel som ved hjælp af Della Spiga er foret med butikkerne til alle de designere, du kan tro på, italienere eller ej. Du har måske et hurtigt stop for en espresso enten i Cova eller i Sant Ambroeus. Begge konditorier er meget posh, men en espresso eller cappuccino, der er taget ved skranken, vil udgift meget mere eller mindre i enhver form for anden bar. Gå derefter ned ad Corso Vittorio Emanuele op indtil Piazza Duomo. Få elevatoren (eller klatre op ad trappen, hvis du føler dig sporty) til toppen af ​​Duomo. Lige her kan du gå på tagdækning blandt adskillige statuer såvel som alle spir; Den højeste af dem procedurer 109 meter. Du får ligeledes en fantastisk udsigt over byen, hvis den ikke er så overskyet.

Du kan spise frokost på 7. sal i La Rinascente, det allerbedste stormagasin i Milano. De har gode restauranter, ikke så dyre såvel som med en terrasse, der vender mod de enorme misfarvede glasvinduer i Duomo. Som alternativ kan du gå rundt om hjørnet samt have den allerbedste Panzerotto i byen fra Luini; Desværre er der ingen siddepladser, men de er lækker såvel som temmelig billige!

Torsdag:

Castello Sforzesco | Billede fra Castello Sforzesco websted

Tag dine unge til Castello Sofrzesco, et ægte slot i centrum af byen! Du kan gå rundt på gården såvel som derefter gå ind såvel som at gå til et par af de langsigtede gallerier. Børn er måske ikke så interesseret i, hvad der vises, men de vil gerne gå i de enorme korridorer i slottet.

Slottet grænser op til sempione -parken, en af ​​on onLy to (anstændige størrelse) parker i Milano. Intet kan sammenlignes med London Parks, men dine unge kan løbe såvel som leg. Der er en legeplads mod den anden ende (du kan nå den på 10 minutter) såvel som ligeledes et elektrisk bittog, som børn kan lide at ride.

Du kan stoppe til frokost i Bar Bianco midt i parken; De serverer sandwich såvel som et valg af varme retter. Hvis vejrforholdet er fantastisk, er det absolut et godt valg. Hvis det regner, skal du gå til Triennale, hvor du kan spise frokost på Style Café. Cafeteriet blev for nylig renoveret genåbning i april såvel som sindet bag jobbet er Carlo Cracco, en af ​​Italien er en masse bredt kendte kokke.

Fredag:
Tag undergrundsbanen såvel som gå til Piazzale Loreto, og begynd derefter at gå ned ad Corso Buenos Aires for at få den italienske high street -oplevelse. Fortsæt ned ad Corso Venezia, en meget sofistikeret gade, der er afgrænset af avancerede bygninger. Du kommer til Giardini Pubblici – den anden store park i Milano. Det har Natural History Museum såvel som planetariet. Sammen med legepladser, glædelige runde såvel som elektrisk tog kan du ligeledes opdage en smule instruktør med heste såvel som ponyer, som børnene kan ride. Du kan have en sandwich eller kaffe på Bar Bianco i nærheden.

Udgang fra ved hjælp af Palestro vil du beskæftige dig med lejeboliger Belgioioso Bonaparte (kendt som Rental Reale) samt Contemporary Art Museum. På siden af ​​den primære indgang er der en indgang, der fører til en smule have, hvor voksne kun kan gå ind i et barns forretning. Det er ekstremt lille, men det er meget velholdt, såvel som om du har et gennemsøgende barn, kan du lade ham gratis uden bekymring for kæledyrshund poo, cigaretskodder såvel som lignende.

—–
Hvis du gik glip af nogen form for ugens værdi af sjove aktiviteter fra de andre BabyCcino -mødre, skal du inspicere London, Paris samt Amsterdam. Eller gå til deres fantastiske websted.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *