En førskolers ordbog med vilkår ifølge Scarlett

Scarlett er fire og en halv i dag, og en af ​​mine yndlings ting ved hende er den måde, hun taler på. Hun har stemmen fra en chipmunk, for en-højt og højt-men på en dejlig måde, og to har hun en evne til at opfinde ord, der giver så meget mening for resten af ​​os, at vi begynder at bruge dem i vores Regelmæssig tale rundt om i huset.

Her er et par af mine yndlings Scarlettismer:

1. Yanky – Dette adjektiv beskriver en sensation, som vi alle kan forholde os til. Når du har en langærmet T-shirt på lange ærmer, og du glider din arm ind i en tynd sweater, og friktionen mellem de to stoffer er ubehageligt, kan du sige, hvis du er fire år gammel, ”Jeg vil ikke bære det sweater. Det er for uhyggeligt. ”

2. Tearous – Scarlett havde det så sjovt med min mand, da hun vendte sig mod ham og sagde: ”Far, når jeg er så glad, græder jeg i nogle tilfælde lidt. Jeg bliver tårevåt. ” Jeg tror, ​​at det at høre hende beskrive, at begivenheden gjorde ham tårevåt.

3. Unseleeve-At slå et tøj til højre side. En af de mest almindelige anmodninger fra en pige, der ændrer sig frem og tilbage fra almindeligt tøj til leotarder regelmæssigt. “Kan du ikke pege denne skjorte?”

4. Todding – Dette verb beskriver handlingen af ​​en hestehale, der hopper med, når det er ejeren gå eller løber. Ofte set på gymnaster i den 2-4 årlige aldersbeslag, der stammer fra udtrykket småbørn, et barn, der går sjovt og forårsager synlig todding af deres frisurer.

5. Skyd det ud – en anden hyppig anmodning fremsat til forældre eller enhver tilgængelig voksen med solide motoriske færdigheder. Tæpper og ark, der bruges til leg med dukker, forter eller indendørs picnicrelaterede aktiviteter, er svære at lægge fladt, uanset hvor mange gange du skyder dem ud. “Mor, tag venligst mit grønne tæppe og skyde det bedst der.”

Tillykke med fire og en halv, Scarlett! Må dine foretrukne udstoppede dyr fortsat være bløde, ikke skrubbe.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *