Blog Awards | Jeg er beæret!

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jeg vil gerne sige takket være tre af mine venner fra blogosfæren for disse vidunderlige priser. Momma Young fra Momma Youngs derhjemme, Heidi fra Health and Wellness Nut Wannabee Mor såvel som Andrea fra Mom Writer Me. Alle tre af disse blogs er vidunderlige så godt som jeg er beæret over, at de troede på sunde mødre, når de fik disse priser.

Fra Momma Young Healthy Moms blev hædret med den allerbedste efterfølgende pris.

Jeg vil videregive denne pris til disse vidunderlige tilhængere såvel som bloggere.

Blå violet fra en nød i en nøddeskalpenelope fra Penelopes Oasisandsheila fra Ma Vie Folle

Fra Heidi fik jeg den allerbedste blogpris såvel som Neno Award. De allerbedste blogprisregler er:

De fineste blogprisregler er:

1) For at acceptere prisen skal du offentliggøre den på din blog sammen med navnet på den person, der har tildelt prisen såvel som hans/hendes bloglink.

2) videregive prisen til 15 andre blogs, som du for nylig har fundet, såvel som tro er store! Husk at komme i kontakt med blogforfattere for at lade dem forstå, at de er blevet valgt til denne pris.

Her er et par blogs, som jeg mener er fantastiske såvel som fortjener denne pris.

Latinas på en Missiona -husholdning afsluttede den komponere Galwee ShenaniganseThe moderne momi’m levende bevis for, at Gud har en følelse af humorsuper mor til den redningsflying fniser såvel som lollipopsour hver dag enor

Neno -prisen leveres til “dem, der kan lide blogging, som at motivere venskaber med blogging, såvel som at hjælpe andre med at søge grundene til, at vi alle kan lide at blogge.” Lige her er trinnene med denne pris:- Upload billedet i din post- Nævn den person, der giver dig prisen med deres bloglink-nomineret dine 5 blogs af mulighed med blognavn samt link-orlov kommentar til modtagerne ‘ Indlæg for at fortælle dem.

Relateret kongelig gelé indeholder unikke proteiner såvel som næringsstoffer

Nedenfor er mine valg.

Harriet fra I Am Harriet såvel som placeret såvel som bloggedsara -obligationer fra regelmæssige såvel som awesomfelicia fra Go Graham Go Sandy fra Momisodesjulie fra mødre såvel som Wii Mommies

Jeg motiverer mine besøgende til at gå til hver såvel som hver blog, der er anført, da de alle er fantastiske blogs.

Deltag i det sunde mødre -samfund

Link til dette indlæg: Blog Awards | Jeg er hædret!

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *