Hvorfor jeg ikke kan få tilstrækkelig af Habitot

først, en tilståelse … min søn er kun 18 måneder gammel, jeg behøvede ikke at gå til Habitot hver regnvejrsdag sidste år. Jeg kalder det ikke (endnu) telefoner hellitot så godt som jeg forstår, at jeg måske føler på en anden måde ved udgangen af ​​vinteren.

Whitney vendte mig videre til Habitot, da hendes husstandsmedlemskab giver hende mulighed for at bringe to gæster. Holden såvel som jeg sluttede mig til dem et par gange såvel som virkelig kunne lide det, før jeg bider kuglen på vores eget husholdningsmedlemskab. Jeg er nødt til at tale om medlemskabet af en tre vigtige grunde:

Det er næsten 100% skattemæssig fradragsberettiget

Det får dig ind på en Bajillion andre børns museer rundt om i landet

Det gør Habitot mere attraktiv end alle de andre vidunderlige spilcaféer i byen, da der ikke er en cent cent (og der er en Starbucks ovenpå såvel som en Peet på tværs af gaden, hvis du vil have din koffeinfix)

Okay, når jeg holder det ude af vejen, kan jeg fortælle dig, at det er en sjov, varieret såvel som mørk/kavernøs placering at hænge ud. Vi kan godt lide vandborde (Holden kan lide at dræne dem, så medbring tørt tøj såvel som sokker!) Såvel som kunststudiet mest lige nu. Julian synes delvis for togbordet såvel som købmandsområdet. For to uger siden malede jeg endda Holdens ansigt … det var dog bestemt mere for mig end for ham.

Der er gange lige udenfor for små børn, der vil løbe. I modsætning til de andre kiddie -destinationer, jeg har gennemgået denne måned, er der ingen risiko for, at de forlader bygningen på et hektisk fortov.

Nederste linje: En fremragende regelmæssig aktivitet. Gå med en god ven såvel som derefter få et medlemskab!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *