Lørdag morgen ramblings på Christmastime

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Ingen søvn for Conan såvel som mor også

Nå jul er praktisk talt her. Jeg sidder ved mit skrivebord kl. 05.45 med et spædbarn på min skød og komponerer dette indlæg. Så hvad skal det afslutte med jul? Efter at have omkostninger halvdelen af ​​natten rockende, gående, amning såvel som at synge for ham, har jeg heller ikke virkelig fundet ud af det endnu. Jeg har prøvet, hvad jeg forstår for at få ham til at sove med natten så godt som intet har fungeret. Jeg har rystet ham til at sove, svirret ham (ved 5 måneder nu er han så godt gammel til det), forudsat at han hans napp, brugte en støjenhed i sit soveværelse, gik ham rundt i huset, forudsat at korn ved sengetid … Jeg tro det er det. Intet får denne unge til at sove med natten. Hans læge fortalte mig at se nøjagtigt, hvor længe han sover i løbet af dagen. Han troede måske, at han har sine nætter såvel som dage blandet. Vi kan ikke engang få ham til at sove så meget om dagen! Hvis han tager to lur i løbet af dagen, er vi heldige. Min anden halvdel mener, at det er tid til at stikke ham i sin krybbe, når han er udmattet såvel som at lade ham græde det ud. Jeg er ikke så sikker på, om jeg er parat til at gøre det endnu. Så lige her er jeg på ekstremt bit søvnoptastning med den ene hånd, mens spædbarnet sover på min skulder.

Julemanden er i bygningen

Jeg troede, at jeg ikke ville være i stand til at betale for jul i år, men på en eller anden måde trak julemanden igennem. De unge gik til dagpleje i går aftes såvel som den enorme mand. Dagplejecentret leverede helt gratis dagpleje til aftenen som julegave for forældrene. Vi brugte den tid såvel som overflader vores julekøb til de unge såvel som til at pakke gaver. Jeg kendte først op i går aftes, hvor meget vi virkelig fik børnene. De har hver især omkring tre til rådighed fra julemanden såvel som tre fra os. Jeg antager, at de har været store i år.

Relateret Der er meget mere til husholdningsflugt end bare at sætte et budget. Fortsæt med at læse for nøjagtigt, hvordan du planlægger en husholdningsferie: 5 vigtige tip.

Min ældste er 10 så godt, som hun stadig tror på julens magi, så vi måtte være yderligere forsigtige, når vi pakker santen præsenterer. Min anden halvdel komponerede på alle etiketterne såvel som vi brugte specielt julemanden. Jeg er forbløffet over, at hun endnu ikke har spurgt nogen form for bekymringer. Jeg tror, ​​jeg var hendes alder, da jeg holdt op med at tro.

Det er Terrors anden jul såvel som på trods af alle de rod, hun laver, at hun får sin spædbarnsdukke med en nuk såvel som klapvogn til at skubbe hende ind. Hun vil have de mest sjove åbningsgaver. Jeg kan ikke vente.

Det er tid for mig at afslutte disse vandrende. Jeg ønsker alle en ekstremt god jul såvel som et glade nytår!

Min Technorati Tagsbaby Sleep Solution, jul, trøster din baby, gaver til børn, julemanden, julemanden

// Du kan ændre teksten mellem citaterne // nedenfor, der specificerer [fortæl en god ven om denne side]. // Dette vil ændre den link -test, der skærmbilleder for // dine personer at klikke på: StritisticTAFTEXT = “Fortæl en god ven om sunde mødre!”;

// Fjern begge skråstreg fra begyndelsen af ​​// linjen nedenfor start med stritistictafbcc // samt udskift e -mail -adressen med din egen // Hvis du gerne vil have en BCC -kopi af // hver fortæl en god ven e -mail sendt sendt Fra dit websted: StritisticTAFBCC = “casciatalbert@charter.net”;

StritisticTAFTEXT = ““;

Social bogmærke

Link til dette indlæg: lørdag morgen ramblings på Christmastime

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

DelTweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *